top of page

ACNE BEHANDELING

Rosenberg Skin Clinic is aangesloten bij het kwaliteisregister Vektis als acne zorgverlener, AGB code geregistreerd acne specialist. Hierdoor krijg je mogelijk de kosten van je behandeling terug van de (aanvullende) ziektekostenverzekering. Hierbij hoef je niet eerst je eigen risico op te gebruiken.

Omdat de verzekeringsmaatschappijen Rosenberg Skin Clinic en behandelaar J.A.T.W. Rosenberg erkend zul je gerust er zeker van zijn dat je de beste keus maakt met het beste resultaat.

Rosenberg Skin Clinic is acnespecialist als behandelaar en ook met de verzorgingsproducten koploper! Ervaar ook het gevoel van een schone frisse huid en start morgen al met het (thuis) acne behandelprogramma. WhatsApp voor advies op 0653 276 070

Reinigen en dieptereiniging met Glycolzuur

Als je bij ons binnenkomt dan mag je direct in op de voorverwarmde behandelbank liggen. De acnespecialist zal eerst je huid bekijken en starten met een glycolzuur serum met een sterkte tussen de 50 en 70%. Dit laten we ongeveer een minuut op. Soms korter en soms iets langer. Het voelt een klein beetje prikkelend, zeker niet pijnlijk. Nadat we het glycolzuur eraf hebben gehaald, wordt de huid nog even lekker opgefrisd met de Rosenberg Tonic. Je huid voelt

nu al heel schoon en fris. ​

Acne Behandeling van een uur

Bij deze uitgebreide behandeling zijn de stappen Reinigen, Glycolzuur, weghalen van onzuiverheden (meer tijd hiervoor) een bijzondere pakking die al het vuil uit de porien trekt! Dus zwarte puntjes op de neus zullen weg zijn. Daarna volgt de DPT lamp.

Deze uitgebreide acnebehandeling adviseren wij om als eerste behandeling te doen. Ook deze behandeling wordt door de verzekering mogelijk vergoed. Neem ook een kijkje op de pagina Acne (littekens)

Ga naar The Peeling Factory voor Rosenberg Skin Clinic behandelingen

 

 

bottom of page