top of page

Win een metamorfose


Rosenberg Skin Clinic geeft metamorfose shoots cadeau! Je voor en na foto wordt dan geplaatst op deze site met een kort interview. WhatsApp: ik wil een metamorfose winnen naar 0653 276 070.

De Make-up & Portret Studio

Stap in de droom van een fotomodel

Een professionele make-up doet zoveel meer voor je. Wat zou het fantastisch zijn als jij jezelf nu zou kunnen zien. Hoe je eruit zou kunnen zien. Dat iedereen zich omdraait en denkt, wie is zij? Wow! En dat betekent niet per definitie een zware make-up.

Nee het gaat om de technieken, camoufleren, accentueren en shapen. Haistyling hoort ook bij het vak maar dit mag je natuurlijk ook zelf al gedaan hebben. Je betaalt voor de tijd. In principe is 30 minuten lang genoeg voor een ervaren professionele makeup artist. Je kunt deze bijzondere salonbehandeling los boeken voor een feest, sollicitatiegesprek, trouwerij of belangrijke date maar meestal wordt deze geboekt in combinatie met de zeer exclusieve portret fotohoot. Je wordt dan op je allermooist gefotografeerd. Rosenberg heeft al een succesvolle carriere achter de rug als portretfotograaf. Dit betreft zowel de kunstwereld (New York) maar ook staat Rosenberg bekend om "gewone" meisjes

en vrouwen om te toveren tot echte fotomodellen. Dit deed zij al in de jaren '90. Voor haar studio stonden letterlijk lange wachtrijen van meisjes die zo graag in deze droom stapten. Het leuke was en is dat een groot gedeelte er ook in slaagde zich met deze bijzondere foto's in te schrijven bij modellenbureaus. Wil jij ook in deze droom stappen?

30 minuten 125 euro (hierin kunnen we visagie en portretfotografie combineren)

60 minuten 225 euro

De prijs is inclusief HR digitale shots via we transfer.com

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page