top of page

Cosmetisch arts

Rosenberg Skin Clinic, uw hulp bij de Cosmetisch arts

Wij werken samen met de beste cosmetisch artsen en Medische huidklinieken in de regio. 

Huidverbetering, cosmetisch arts of combinatie? Wij streven ernaar met natuurlijke behandelingen uw huid totaal te verbeteren. Het aantal behandelingen die u daarvoor nodig heeft hangt af van uw huidige huidconditie. Wellicht wilt u in 1 dag van uw rimpels af. Dat kan door middel van het inspuiten van een natuurlijk middel meestal op basis van ons lichaamseigen hyaluronzuur. Deze komt van nature voor in onze huid. Dit is een 100% veilig middel. Na ongeveer een jaar heeft het lichaam dit weer afgebroken en zal u de behandeling moeten herhalen.

Vaak is deze stap best spannend om te doen. Dat snappen wij heel goed. Laat u daarom goed informeren wat bij uw huid het beste past. Misschien is uw probleem wel op te lossen met een intensieve peeling. 

Waarom naar de cosmetisch arts via Rosenberg Skin Clinic en niet direct naar een cosmetisch arts? 

Onze service

Wij zijn een BIO huidkliniek en werken samen met de beste cosmetisch artsen en Medische huidklinieken in 't Gooi en de aansluitende regio daaromheen. Elke cosmetisch arts heeft zijn/haar specialiteit. Als u eerst bij ons een intake doet kunnen wij u kosteloos doorverwijzen naar de cosmetisch arts die het beste past bij uw probleem en wensen. Zo hoeft u zelf niet te (onder)zoeken waar u het beste naar toe kunt gaan.

Zo weten wij wie er het voordeligst werkt voor een specifieke behandeling of wie het beste is als het gaat om een moeilijke behandeling zoals traangootjes (donkere kringen)

Tevens houden wij de kwaliteit in de gaten, wij werken alleen met de beste cosmetisch artsen samen waar onze clienten zeer tevreden over zijn. Heeft u onverhoopt toch problemen achteraf dan kunt u rekenen op onze hulp.

Nadat u bij een van onze cosmetisch artsen bent geweest bent u 6 weken na uw behandeling welkom bij Rosenberg Skin Clinic om te bespreken of alles naar wens is gegaan. Tevens doen we bij u een gratis huidcheck.

Maak een afspraak voor een gratis intake. Deze is zonder verdere verplichtingen en geheel vrijblijvend. 

bottom of page