top of page

N˚2 Face Wash 

            

N2 Wash | Reiniging van Rosenberg Skin Clinic

Met je gezicht onder de douche staan is zoals bij N1 uitgelegd, slecht voor jouw zuurmantel, de PH-waarde van jouw huid. IJskoud water heeft een gezonde uitwerking op de huid. Het verhoogt de doorbloeding en tast niet de natuurlijke talg houdende bescherming aan. Rosenberg Skin Clinic heeft een Wash ontwikkelt zonder parabenen of parfum. De Wash is zacht voor de huid en zorgt voor een snelle reiniging. De huid zal na gebruik niet trekkerig aanvoelen. Gebruik het product ook voor hals en decolleté. Ook handen die gevoelig zijn voor eczeem hebben baat bij deze Wash. Gebruik deze Wash dagelijks voor het slapen gaan. De N2 Wash kan uit de 3 stappen van de reiniging worden weggelaten indien je ervoor zorgt dat jouw laatste watje met tonic geen zichtbaar vuil meer vertoont. Gebruik na de Wash altijd de Tonic N3.

Eigenschappen: 

RSC Wash reinigt de huid zeer grondig op milde en biologische wijze. 

-Zonder conserveringsmiddelen

-Zonder minerale olien

-Zonder ingredienten met verhoogde kans op allergie

 

Indien er geen make-up wordt gebruikt is enkel een RSC Tonic voldoende. Indien er wel make-up wordt gebruikt is stap 1: de RSC  Cleansing Oil, daarna de RSC  Face Wash en daarna de RSC Tonic om de PH waarde van de huid te herstellen en de porien te sluiten.

 

Gebruik:

Nadat je alle make-up hebt afgehaald met RSC Cleansing Oil gezicht nat maken, doe op gewassen handen een knikker grote RSC Face Wash op je gezicht. Op een schoon, nat washandje mag ook.

 

Daarna afspoelen, dan RSC Tonic, RSC 24 Hour Skin Care of ander product.

Samenstelling:

Aqua, glycerin, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, coco-glucoside, sodium chloride, sodium lactate, lactic acid, sodium benzoate, capryllyl glycol, Melaleuca alternifolia

€14,95,-  

Inhoud:        

100 ml 

bottom of page