Reviews en ervaringen

Mijn huid is na 1 behandeling al mooier! Ik kwam thuis en mijn man en dochter vroegen meteen wat ik had laten doen want ik zag er zo goed uit! Ik ben heel blij met Rosenberg Skin Clinic op het nieuwe adres in Blaricum. Dit is zeker geen gewone schoonheidssalon maar een bijzondere huidpraktijk!

Anoniem

Blaricum | 26 september 2017

Mijn dermatoloog gaf mij dit web-adres. En ja hier ben ik heel blij mee. Eindelijk een goed adres wat echt wat doet voor je huid. Helemaal fan van vitamine a glycolzuur. Mijn huid is nog nooit zo glad geweest, zijdezacht. 

Els de R.

Via dermatoloog/ Via website - 15 augustus 2016

Heel erg tevreden ben ik met de producten van Rosenberg Skin Clinic,sinds 5 maanden gebruik ik de skinroller met Glycozuur,Hyaluronzuur en 24 Hour Skincare.
Ik kan het iedereen aanraden ,mijn huid ziet er gezond en glad uit,
Ik heb een gevoelige huid met vaak rode droge plekjes gebruikte zelfs hydrocortison creme maar gelukkig dankzij 
Het juiste advies heb ik dit niet meer nodig,dank je wel Jaqueline . 

Marina Hendrikx

Via website - 13 juli 2016

Ik gebruik sinds enkele maanden de skin roller in combinatie met hyaloronzuur. Het resultaat merk ik nu echt. Ben zeer tevreden en ga in de toekomst ook meer producten bij Rosenberg bestellen. 

Astrid

Via website - 7 juli 2016

Al jaren bestel ik hier bijzondere huidproducten. Snelle en goede service. En een mooie huid! 

Emmy

Via website - 6 juli 2016

Super blij met mijn serum!

Ellen Deen

Via facebook - 28 juni 2016

Na alle positieve verhalen van een kennis en de zichtbare verbetering van haar huidstructuur heb ik laatst voor het eerst de vitamin A glycol zuur huidgel (RSC) besteld. De huidgel voelt erg fijn en trekt snel ik zodat ik mijn dagcreme erover heen kan doen. Ik ben erg benieuwd naar de resultaten op lange termijn  ! 

Roef Janssen

Via website - 14 juni 2016

Ik ben zeer tevreden over de producten van Rosenberg Skin Clinics. Vooral de 24 hours olie. Dit is een hele fijne vernieuwing voor een dagcreme. Je kan er goed make up over heen dragen en je krijgt geen glimmend gezicht. Ook de service vind ik goed, contact met Jaqueline is erg laagdrempelig. Heel fijn! 

Mirjam

Via website - 23 mei 2016

Ik gebruik de skinroller al weer een paar jaar. Eerst de blauwe die minder diep gaat en nu al enige tijd de rode, waar ik ook al snel aan gewend was. Fijne producten en prima advies. Dank Jacqueline! 

Evelien

Via website - 19 mei 2016

Ik gebruik al een tijdje de tonic met het serum hyaluronzuur en ik kan niet meer zonder. Mn huid is zacht, gehydrateerd en voelt gewoon heerlijk aan. Uitstekende service en prijs/kwaliteit is heel netjes. Ik ben zeer tevreden en blijf een trouwe fan en gebruiker  

Ellen Brink

Via website - 19 mei 2016

Ik gebruik al enige tijd de 24 hours skincare en de tonic van Rosenberg Clinic en ben super tevreden! De hyaluronzuur heb ik ook gebruikt en toen mijn huid er goed uitzag ben ik ermee gestopt. Nu mis ik het toch en ga ik het wederom aanschaffen! Prima producten, goede service en eerlijke prijs. 

Ivonne

Via website - 18 mei 2016

Ik heb nu ca een maand om de dag de dermoroller gebruikt. Mijn huid is zichtbaar verbeterd. De lijntjes zijn minder diep geworden en op mijn jukbeenderen is een gezonde glans te zien. De reinigingsolie en tonic zijn heerlijk in gebruik. Erg blij met de producten van de Rosenberg kliniek. 

Monique

Via website - 15 mei 2016

Sinds kort gebruik ik de skinroller van Rosenberg Klinik, en het bevalt mij zeer goed! De prijs kwaliteit verhouding is ook goed! + zeer klantvriendelijk en uitstekende service 

Robin

Via website - 28 april 2016

juist eens getest en tonic en hyaluronzuur eens getest en ik heb er een goed gevoel bij ,zeker niet vettig .ik ga zeker de andere produkten ook eens uitproberen .Voor verdere resultaten moet ik afwachten maar mijn gevoel zit goed 

Nadia Verstraeten

Via website - 22 april 2016

Hyaluronzuur serum trekt direct in en niet vettig .En lotion ook super .Ik zal zeker en vast de rest ook nog proberen

Nadia Verstraeten-Chris van Crombrugghe

Via facebook - 22 april 2016

Ik ben erg tevreden over de Rosenberg Skin Clinic producten. Eindelijk iets gevonden voor mijn huid, kan niet meer zonder😀 

Sylvia

Via website - 22 april 2016

Ben erg tevreden met de producten van Rosenberg skin clinics. Ik gebruik zelf momenteel de washgel en tonic en beide producten kan mijn gevoelige huid goed verdragen en de washgel verwijdert goed mijn make up. Tevens bestel ik met grote tevredenheid de foundations van Lycogel. Het is even een investering, maar mijn huid is er blij mee  

Kim

Via website - 22 april 2016

Ik ben super tevreden over de service en de producten en het advies. Ik zou iedereen dit merk aanbevelen. Mijn huid straalt!! 

Yvonne

Via website - 11 april 2016

Hyaluronzuur is zo hydraterend, zalig voor de huid. 

Kirsten Franke

Via facebook - 8 april 2016

Echt bijzonder deze produkten van Rosenberg. Ik gebruik de tonic (echt lekker), glycolzuur, hyaluronzuur, 24 hours serum en vit.K. en merk een zichtbaar betere huidstructuur. Zuinig in gebruik en hygenisch verpakt. (pipetjes). Ik ben fan.   Oh ja, de dermaroller staat op mijn verlangslijstje. 

Sylvia

Via website - 3 maart 2016

De produkten van Rosenberg die ik gebruik (tonic, hyaluronzuur, glycolzuur en 24uur serum) zijn echt super voor mijn huid. Daarnaast gebruik ik ook de derma roller om de dag. Mijn huidstructuur is verbeterd, fijne lijntjes zijn verminderd en mijn huid voelt super zacht aan. Ik gebruik de produkten sinds december 2015 en dit heb ik niet eerder ervaren met andere produkten van andere merken (zowel duurdere/goedkopere). Zelf heb ik ook een gezichtsbehandeling bij Jacqueline ondergaan. Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren. Jacqueline is zeer vakkundig en een hele spontane dame. Zeker een aanrader als u op zoek bent naar goede natuurlijke produkten en huidbehandelingen t.b.v. huidverbetering. 

Maja

Via website - 24 februari 2016

Fantastische huidverzorging zonder parfums en gewoon de pure stoffen. Ik ben erg blij met de werking en hoop nog vaak bij jullie te bestellen!!!!

Ria van Kleef

via facebook - 22 februari 2016

i ordered the hyaluronzuur at rosenberg skin clinic last week, the package arrived 2 days later, this week I started with this product as serum. The liquid is very mild, it was absorbed immediately into the skin, the first 2 days I didn't see big changes until today I noticed that the fine lines on my nose are disappearing! I am so happy about it, will order one for my sister too! 

Eileen Zhang

Via website - 18 februari 2016

Prima producten, ben dol op de glycolzuur, heeft mijn huid echt verbeterd, kan niet meer zonder! 

Esther

Via website - 17 februari 2016

Ik ben zeer tevreden over mijn producten en de levering ervan dus het is de moeite waard om hun website te bezoeken. Het is voor mij zeker vloot herhaling vatbaar.

Anja Cox

Via facebook - 13 januari 2016

Wat een verademing voor mijn huid. Ik heb de hyaluronzuur nu een aantal weken in gebruik en ik ben er erg blij mee. Top!

Kirsten Franke

via Facebook - 11 Februari 2016

Ik ben al bij veel verschillende schoonheidssalons geweest, (dure) producten aangeschaft, maar nooit echt tevreden. Onlangs heb ik bij studio Rosenberg een bio facial behandeling laten doen. Ik merkte tijdens de behandeling dat het echt wat doet met je huid. Na de behandeling voelt en ziet je huid er echt mooi/fris en gezond uit. Daarom heb ik ook meerdere huidverzorgingsproducten aangeschaft en na een week zag ik al verschil. Mijn huid is gladder (mooie gloed) en strakker, ik heb minder last van puistjes. De producten zijn betaalbaar en zuinig in gebruik. De service van Jaqueline tijdens de behandeling en erna vind ik prettig. Eind van deze maand ga ik weer voor een behandeling! Groetjes, Karen (42jr)

Karen Verkerk

Via website - 11 januari 2016

Ik ben al bij veel verschillende schoonheidssalons geweest, (dure) producten aangeschaft, maar nooit echt tevreden. Onlangs heb ik bij studio Rosenberg een bio facial behandeling laten doen. Ik merkte tijdens de behandeling dat het echt wat doet met je huid. Na de behandeling voelt en ziet je huid er echt mooi/fris en gezond uit. Daarom heb ik ook meerdere huidverzorgingsproducten aangeschaft en na een week zag ik al verschil. Mijn huid is gladder (mooie gloed) en strakker, ik heb minder last van puistjes. De producten zijn betaalbaar en zuinig in gebruik. De service van Jaqueline tijdens de behandeling en erna vind ik prettig. Eind van deze maand ga ik weer voor een behandeling! Groetjes, Karen (42jr)

Karen Verkerk

Via website - 11 januari 2016

Beste, 
Ik zou graag advies willen ivm vermindering rimpels, verbeteren ( gladdere ) huid. Welke producten kan ik beter aanschaffen? Vit A zuur, of Medtopics AHA creme a 5%? Daarnaast heb ik al ervaring met de 100% Hyaluronzuur waar ik zeer tevreden over ben! Misschien nog de 24 uur skincare?
Alvast bedankt, 
mvg Claudia 

Claudia

Via website - 9 januari 2016

Ik vond het spannend om over te stappen naar een nieuwe verzorging voor mijn gezicht en op aanraden heb ik gekozen voor de vitamine A Glycolzuur, de vitamine A Hyaluronzuur en de tonic. Nu, een klein jaar later, ben ik enorm blij met dit advies. Mijn huis ziet er echt stralend, super schoon en heel gezond uit. De service is goed. Kortom een heel betrouwbaar bedrijf met waar voor je geld!
Bedankt. 

Yvonne

Via website - 2 januari 2016

Al heel wat producten geprobeerd, maar de producten van rosenberg skin clinic zijn echt top! En het zijn nog natuurlijke producten ook   Van Jacqueline krijg je goed advies. Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden!! 

Sabrine

Via website - 30 december 2015

 Onlangs kennis gemaakt met Rosenberg Skin Clinic. Ik heb een skin roller behandeling gehad en heb de bijbehorende producten voor thuis gekocht. Nu ben ik een maand bezig en ben al super blij met het resultaat. Fijne producten voor een mooie prijs. Maar daarnaast ook hele goede service! 

Vivian Houtoven

Via website - 8 December 2015

Ik ben erg tevreden over de Rosenberg Skin Clinic producten. Ik gebruik sinds kort de 24 hour skincare. Ik heb al heel veel verschillende dagcreme's gebruikt, maar helaas kreeg ik altijd een erg glimmend en een vet gezicht. De 24 hour skincare is geweldig voor mijn huid, mijn gezicht blijft in goede conditie zonder te glimmen de hele dag door. Het is een olie, en je kan er goed make up overheen dragen! Heel fijn!

Mirjam Beverloo

Via website - 8 december 2015

Vandaag voor het eerst de skinroller en hyalurlonzuur gebruikt.ben er heel erg tevreden mee.ik zou het iedereen aanraden. 

Angela den Breejen

Via website - 8 december 2015

Onlangs kennis gemaakt met Rosenberg Skin Clinic. Ik heb een skin roller behandeling gehad en heb de bijbehorende producten voor thuis gekocht. Nu ben ik een maand bezig en ben al super blij met het resultaat. Fijne producten voor een mooie prijs. Maar daarnaast ook hele goede service! 

Vivian Houtveen

Via website - 8 december 2015

Ga met een intelligente tendens mee
Neem dit aanbod van fantastische natuurlijke producten serieus.
Dit is pure luxe voor de rijpere huid, een creatieve manier om jezelf te verzorgen. 
Zoals de hyaluronzuur die in druppelvorm goed is te doseren en gemakkelijk aan te brengen. 
Eenmaal hier beland vergooi je je geld niet meer ergens anders.
De prijs-kwaliteit verhouding is opmerkelijk. 

Ellen-Jane Dijkstra

Via website- 8 december 2015

Beste,
Ben heel tevreden van het 100% pure huyalonzuur.
Iedereen zeg mij, jij bent jonger geworden.
Zou echt niet meer zonder dit produkt kunnen - werkelijk heel tevreden mee - echt een aanrader 

Doomst Yolande

Via website - 24 november 2015

Net hyaluronserum en vitamine k serum ontvangen.geprobeerd na gezichtsreiniging en ikzelf zie direct een gladdere huid.ik zou wel graag die roller ook bestellen.moet ik dit nu elke ochtend en avond doen ?
Ik hoop dat na enkele keren gebruik mijn vermoeide gelaatstrekken zullen opklaren.wel jammer dat er geen gebruiksinfo bij zat maar deze kan je op deze website terugvinden.
dus op het eerste zicht , heel blij en toffe persoonlijke service
zoek enkel jog wat meer info over gebruik van beide producten... 

Anne Brys

Via website - 4 november 2015

Top producten , fan van 24 hour skincare 

Thys Sandra

Via website - 1 november 2015

Heerlijke producten. Ik merk en zie echt verschil. Lekker fris gezicht en volgens mij ook minder 'kreukels' in de nek. Ik heb de hyaluronzuur, aha gel en hydraterende creme. (en ook niet belachelijk duur). 

Sylvia

Via website- 23 september 2015

Ik ben zeer tevreden over jullie eigen merk, vooral de tonic, de vitamine A glycolzuur en het pure hyaluronzuur voelen bijzonder aan op mijn huid. Ik zie duidelijk verschil. Ik kan het iedereen aanraden om te kopen in www.huidpraktijkwebshop.nl

An

Via website - 10 september 2015

Ik zou graag van mijn rimpels en pigmentvlekken af willen en natuurlijk een strakkere huid ;-)
Kun je mij vertellen welke producten ik daar voor nodig ben en welke volgorde van gebruik?
Ik hoor zoveel positieve reacties dat het me wel aanspreekt om te proberen.... 

Antwoord Jacqueline Rosenberg:

Weg rimpels, pigmentvlekken en een strakkere huid? Mijn advies: start met cleansing oil (RSC) Tonic (RSC) Vitamine A Glycolzuur (RSC) Vitamine A Hyaluronzuur (RSC) 24 hour skincare (RSC) RCS= Rosenberg Skin Clinic. Slik van Bonusan Dermonyl huidvitaminen en eet elke dag een klein blikje tomatenpuree. Rook en drink niet. Drink veel water en kruidenthee. Eet 3x per week (vette) vis of slik Bonusan omega 3 visolie capsules. Hou je huid uit de zon of smeer factor 50 Eucerin sun fluid matterend. Zorg dat je elke dag 10.000 stappen zet, sport een half uur per dag. Succes. Groetjes, Jacqueline Rosenberg. www.studiorosenberg.nl

Jolanda

Via website - 9 september 2015

Hyaluronzuur, 5 jaar geleden al over gelezen. Ik heb ze allemaal geprobeerd en ik wil jullie graag feliciteren! Het hyaluronzuur van Rosenberg Skin Clinic is absoluut de beste! 

Andrea

Via website - 9 september 2015

Ik ben onlangs onder behandeling geweest bij Rosenberg Skin Clinic. Na de peeling en blauw/rood licht therapie zag mijn huid er direct veel mooier en rustiger uit. En ik ben erg blij met alle huidtips en het eigen merk bevalt zeer goed. Vooral de vitamine A glycolzuur en de tonic zou ik niet meer willen missen.

Karin

Via website- 21 juni 2015

Ik had gelezen in een boek dat vis collageen zo goed is voor je huid.
Nergens te krijgen maar ik stuitte op een gegeven moment op de website van Rosenberg.
Een mail gestuurd met een aantal vragen en kreeg direct antwoord terug.
Inmiddels gebruik ik dagelijks de vis collageen en het is super fijn en zuinig in gebruik.
Een aanrader, te bestellen bij www.huidpraktijkwebshop.nl 

Olga Giesendorf

Via website - 27 april 2015

Sinds een aantal maanden gebruik ik de producten van Rosenberg. Ik ben super tevreden. Vooral de hyaluronzuur is mijn favoriet. Mijn huid straalt weer!! Ook de service is prima in orde. Qua prijs kwaliteitsverhouding vind ik het een eerlijk product tegen een eerlijke prijs.
Complimenten van een tevreden klant!
Groetjes,
Jolanda 

Jolanda

Via website - 21 april 2015

Het #hyaluronzuur van #rosenberg vind ik de de allerbeste, puurder kun je m niet krijgen. Zo fijn glad en zacht word je huid. Ik gebruik m onder mijn creme en samen met de #skinroller 3x per week.EE

Jill

Via website - 8 april 2015

Jacqueline Rosenberg is een gedreven vakvrouw in Hart en nieren, daarbij is zij ook een prettig mens in de omgang. Een aanwinst voor Huizen en omgeving.

Dokter Andre uit Almere

Via website - 6 maart 2015

Ik heb jarenlang rondgelopen met een litteken op mijn gezicht. Daar ga je niet zo snel voor naar een plastisch chirurg. Jacqueline heeft het met Cryo therapie helemaal onzichtbaar gemaakt. Datzelfde heeft zij gedaan voor mijn zoon, die een lelijke moedervlek in zijn gezicht had. Super hoor! Zoiets bestond vlgs mij nog niet in Huizen.

Janny Bakker, Wethouder in Huizen

Via website - 6 maart 2015

Prachtige locatie, professioneel, ontspannend, gezellig (lekkere koffie!) luxe ruimte, hip maar bovenal met veel nuttige huidtips en een gladde huid naar huis gegaan. Een aanrader!

Anouk

Via website - 18 december 2013

Het telefonisch huidadvies vind ik echt een uitvinding. Ik woon ver weg en kan helaas niet naar de praktijk komen. Uitermate vriendelijk en behulpzaam werd ik geholpen en mijn bestelling in de huidpraktijkwebshop.nl had ik de volgende dag binnen. 

Richard

Via website - 15 augustus 2014

Ik had Jacqueline Rosenberg, huidspecialist gevraagd voor behandelingen voor acne. Ik woon ruim een uur van huidpraktijk Rosenberg skin clinic dus toen vertelde zij dat je ook je spullen kunt bestellen bij hun huidpraktijkwebshop.nl en zelf de behandeling doen. Alleen de lichttherapie mis ik dan wel. Ik heb nu het groene leem masker, meditopics AHA gel, lotion eigenlijk alles uit de ACNE afdeling en het is nu al bijna weg. Dat komt ook door de voedingstips die erbij staan. Ik ben heel blij en ik blijf een trouwe klant!

Bas

Via website - 21 januari 2013

Please reload