top of page
Microneedling

Rosenberg Microneedling techniek voor een stevige huid & (acne) litteken therapie. De BIO collageenvuller!

Microneedling met Rosenberg dermapen techniek en 100% pure hyaluronzuur en collageenbooster serum diep in de huid gebracht. De huid gaat ZELF collageen maken!

BIO facelift

Een normale facelift is het straktrekken van de huid. Dit heeft niets met huidverbetering te maken. De huid is nog net zo dun en verslapt. De natuurlijke facelift met de Rosenberg dermapen techniek maakt de huid weer vol, stevig en gezond. Een normale facelift is behoorlijk belastend voor je huid en duur!

 

De Rosenberg dermapen techniek is onze nieuwste behandeling op anti-aging gebied en litteken therapie. Je huid maakt zelf nieuw weefsel aan door collageen aan te maken. De huid wordt steviger, sterker, jonger, gladder, vitaler, fijnere poriën, egaler en gaat stralen! Het apparaat prikt razendsnel, pijnloos door de verdovende EMLA-crème, naaldjes tot een diepte van 2,5 mm. Een totale facelift is mogelijk in 45 minuten voor € 150. Bij elke herhaling van de behandeling zal je voor je gevoel jaren terug in de tijd ervaren.

 

Huidvernieuwing, huidversteviging, anti litteken, grove poriën, krijg een gladde stevige huid!

De Rosenberg dermapen techniek is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van micro needling. Behandeling met de Rosenberg dermapen is een non surgery manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen. 

Rosenberg dermapen 

De Rosenberg dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

Versteviging van de huid + vermindering reliëf

De bindweefselcellen krijgen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zult u al na enkele behandelingen merken dat uw huid steviger en gladder wordt. Reliëf dat ontstaan is door acnelittekens en rimpels zal geleidelijk minder worden.

 

Vernieuwing van de huidcellen + zuivering

Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. De verdikte hoornlaag wordt weer mooi dun, waardoor verstoppingen zoals mee-eters minder kans krijgen. Behandeling met de Rosenberg dermapen heeft dus ook een zuiverend effect.

Egalisering van de huidteint

Overmatig pigment, dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. Jouw huidteint wordt egaler en stralender.

·       Fijne lijntjes en rimpels

·       Acne littekens

·       Littekens van andere aard

·       Zonbeschadiging

·       Pigmentstoornis

·       Grove huidstructuur/ vergrote poriën

·       Striae/ striemen

De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich “onder” het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken is er verbetering te zien, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn. Net als bij andere huidverbeterende therapieën geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van de aandoening of huidwensen zijn er gemiddeld 5 á 6 behandelingen in kuurverband, elke 4-6 weken, nodig voor een groots zichtbaar resultaat. Door in kuurverband te behandelen, kan de voortgang van het proces bewaakt worden. Iedere behandeling met de Rosenberg dermapen zal een boost zijn voor jouw huid. Voorafgaand aan de eerste behandeling en tussentijds worden foto’s van de huid gemaakt, zodat de verbetering van jouw huid goed gevolgd kan worden.

Rosenberg dermapen de behandeling

Voor de behandeling wordt een hyaluronzuur collageen booster serum aangebracht op je huid, waarna de Rosenberg dermapen roterend over jouw huid bewogen wordt. De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel, maar is goed te verdragen. Met de verdovende EMLA-crème (op recept) is vrijwel niets voelbaar. De behandeldiepte, variërend van 0,5 mm tot 2,5 mm, is afhankelijk van de indicatie en uw huidconditie.
Bij een diepere, medische behandeling zullen er puntbloedinkjes tijdens de behandeling zichtbaar zijn. Dit is de bedoeling! De huid sluit zich meteen na de behandeling en daarna heeft u enkel een egale roze/rode huid voor circa 1 á 2 uur.
De Rosenberg huidspecialist kan nauwkeurig bepalen wat uw huid nodig heeft en zal dit tijdens het opstellen van het behandelplan met u bespreken.

 

Eventueel zal de Rosenberg huidspecialist u het gebruik van EMLA-crème adviseren. Dit is een verdovende crème die een uur voor de behandeling aangebracht wordt en in moet trekken onder folie. Het is belangrijk de aanbrenginstructies die u van de huidspecialist ontvangt vooraf goed te lezen.

Hoe reageert mijn huid op de Rosenberg dermapen behandeling?

Afhankelijk van het soort huidoppervlak en de soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Deze verschijnselen zullen na een dag afnemen. Twee tot drie dagen na de behandeling kan de huid wat roder ogen dan normaal. U kunt gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten; de huidreactie valt over het algemeen nauwelijks op voor uw omgeving. Dat is ook een van de voordelen van de rosenberg dermapen: de behandeling is vriendelijk voor de bovenste huidlaag.
Door de versnelde celdeling kan uw huid ook licht gaan schilferen, waarbij de dode huidcellen loslaten. Dit is een gunstige reactie die ontstaat door de behandeling met de dermapen. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen met een factor 30 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op het behandelde gebied.

 

Acne littekens Vergoeding Rosenberg dermapen

Bij een aanvullende verzekering wordt de behandeling van acne-littekens meestal (grotendeels) vergoed door zorgverzekeraars onder acnetherapie. De behandeling van littekens kan soms vergoed worden onder littekentherapie of camouflagetherapie. Dit is afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden. Informeer bij uw zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding u heeft en raadpleeg de polisvoorwaarden. U bent zelf verantwoordelijk voor de afhandeling van de facturen met jouw zorgverzekeraar.

 ​

Huid verbeterend! De Rosenberg dermapen is een revolutionair draadloos ‘micro-needling’ apparaat ontwikkeld voor artsen en huidtherapeuten. De Rosenberg dermapen maakt met minuscule naaldjes, die zeer snel op en neer bewegen (3.000rpm-12.000rpm), microscopisch kleine gaatjes in de huid. Het is ook een vorm van Collageen Inductie Therapie (CIT). De theorie achter CIT is gelijk aan vele andere, niet chirurgische, huid verstevigende behandelingen. Dit wordt ook wel #soft #surgery genoemd. Belangrijk is dat je deze natuurlijke facelift kuur nog doet als je in goede conditie bent en niet te veel huidoverschot hebt. Daarbij is het belangrijk om gezond te leven tijdens de kuur. Jouw lichaam gaat collageen aanmaken. Hiervoor moet wel de energie en de bouwstenen aanwezig zijn.

 

Het doel is om een gecontroleerde beschadiging onder het huidoppervlak te maken. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en dikker wordt. Fijne lijntjes, rimpels, striae, (acne-) littekens, pigmentvlekken, zonbeschadiging, vergrote poriën en andere huidaandoeningen worden minder zichtbaar. De behandeling met de Rosenberg dermapen is over het algemeen een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren.

Door de ontstane microkanaaltjes in de huid is er een betere opname mogelijk van serums met huid verbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt. De huid wordt sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger. Afhankelijk van de indicatie zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. 


De Rosenberg dermapen naalden hebben een CE-goedkeuring en ISO 13485; dit is de internationaal erkende standaard die voldoet aan de regelgeving voor medische hulpmiddelen.

De behandeling geeft een licht 'scherp' gevoel, maar is goed te verdragen. Bij een behandeling met een diepere naaldlengte kan een verdovende crème worden gebruikt. 

Het is noodzakelijk om de huid de opvolgende dagen goed te beschermen met een tegen de zon. Rosenberg Skin Clinic heeft een speciale kuurcrème waardoor de roodheid meestal een paar uur later is afgenomen. Ons advies; neem na de dermate behandeling 15 min LED licht therapie. Deze lamp stimuleert extra collageen en huidherstel. 

 

Ga naar Huidspecialisten.com voor Rosenberg Skin Clinic behandelingen

bottom of page