top of page

AHA Glycolzuur Peeling

Rosenberg Glycolzuur Peeling 50-70-%

​Alle dermatologen zijn het erover eens. De Glycolzuur Peeling is het gezondste wat je voor je huid kunt doen, de gezonde werking heet exfolieren. Dode huidcellen worden verwijderd, rimpels vervagen en kleine oneffenheden worden gladder. Verstoppingen, dik talg en de verhoornde huid worden omgezet in een gezonde fitte huid.  Crèmes en serums beter worden opgenomen. De Glycolzuur Peeling dringt ook diep door in de huidlagen waar pigmentstoringen in de diepte worden opgelost. De Glycolzuurpeeling activeert de huid om collageen aan te maken waardoor de huid steviger wordt. Zo is de Glycolzuur Peeling voor elke huidtype gezond.

 

De Rosenberg Glycolzuur Peeling behandeling stimuleert tevens de collageen productie. Bij het regelmatig herhalen (liefst in een wekelijkse kuur) wordt de huid steviger en verdwijnen rimpels, littekens en de verslapte huid krijgt weer veerkracht.

 

Na 1 behandeling zie en voel je al resultaat. De behandeling duurt niet lang en is pijnloos. Je voelt je huid kriebelen, een lichte prikkeling. Je huid is daarna als na een stevige wandeling in de buitenlucht. Je kunt gewoon meteen weer door naar je werk mocht je deze behandeling in je lunchtijd willen doen.

Het resultaat is direct zichtbaar:

·       Fijne poriën

·       Een super gladde huid

·       Je huid straalt

 

 

 

 

Elke dag verliezen we ongeveer 40.000 huidcellen. Onder de verhoornde cellen schuilt een zachte nieuwe huid. Een huidcel vernieuwt zichzelf elke maand. Na het 40 levensjaar duurt dit proces zelfs 10 dagen langer. Door glycolzuur peeling versnellen we dit proces en ontdoen wij ons ruwe oude cellen, afvalstoffen en oppervlakkige oneffenheden. Behalve een mooie structuur ontstaat er ook een mooie frisse tint. Ook pigmentvlekken zullen rustiger worden en bij regelmatige herhalingen kunnen verdwijnen. Rimpeltjes zullen minder diep zijn en een door acne verstoorde huid zal wonderbaarlijk opknappen. 

 

De oppervlakkige Glycolzuur Peeling is een behandelmethode voor huidaandoeningen zoals donkere pigmentvlekken (melasma, ouderdomsvlekken en donkere vlakke littekens), maar ook voor acne-littekens, en de verouderde huid. 

 

Rosenberg AHA Glycolzuur Gel is er in verschillende concentraties, te weten: 12% en 20% voor thuisgebruik, 50% en 70% voor in praktijk. De alphahydroxyzuren (A.H.A.), waartoe het glycolzuur behoort, zijn een familie van plantaardige zuren (melkzuur, wijnsteenzuur, appelzuur en druivenzuur) die over buitengewone dermatologische eigenschappen beschikken. 

 

Glycolzuur is de kleinste molecule van alle AHA’s; bijgevolg dringt ze het best in de huid door en is ze derhalve effectiever dan de andere zuren. Glycolzuur doet de samenhang tussen de corneocyten verslappen en stimuleert de nieuwvorming van collageenvezels door de fibroblasten. Deze eigenschappen bewerkstelligen een versnelde afschilfering van het stratum corneum en verhogen de tonus van het steunweefsel. Toch hangt de doeltreffendheid van een oppervlakkige peeling vooral van de herhaling van deze behandeling. Studies wijzen uit dat AHA's het vermogen hebben vocht in de huid te binden. De productie van collageen- en elastinevezels wordt geactiveerd. Deze zuren verzachten de tussencelstof in de hoornlaag, die de huidschilfers samen plakken en zo kan deze barrière afgestoten worden. Het meest effectieve fruitzuur is glycolzuur (uit suikerriet gewonnen) omdat deze door de geringe molekuulgrootte het snelst door de huid wordt opgenomen en zich in de verschillende lagen verspreidt. 

 

De Rosenberg Glycolzuur Peeling heeft nog eens extra effectieve werkstoffen toegevoegd voor extra huidverbetering. Internationale genootschappen, o.a. Japanse artsen hebben interesse getoond in de behandelwijze van de Rosenberg formule!

 

Bij concentraties tot 12% is de werking tot de hoornlaag beperkt. Bij concentraties van 12-50% kan het glycolzuur dieper in de lederhuid doordringen om daar de elastine- en bindweefselproductie te activeren. De verhoogde celdeling leidt verder tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft. Er treedt tegelijkertijd een "vernieuwing" en "verfrissing" van de huid op.                         

 

Ga naar Huidspecialisten.com  voor Rosenberg Skin Clinic behandelingen

 

 Rosenberg AHA Glycolzuur specialist,  collageen booster, peeling & acne huidpraktijk!
bottom of page