top of page

LPL Collageen Licht

Huidspecialist Rosenberg Blaricum

LED FACIAL

Een LED-facial richt licht energie naar de huid op de juiste golflengte om de cellen 'voeding' te geven, meer collageen- en elastine aan te maken. Hier wordt de huid voller van en het geeft je die gezonde glow.

 

De Rosenberg Dynamische LED Collageen licht voelt als de zon, een heerlijk relax gevoel met zichtbare huidverbetering! Het is een Medisch onderbouwd apparaat. Het licht gaat heel diep de huid in en daar waar (zon) schade is helpt dit licht dit te herstellen. Ook stimuleert het licht de collageen-productie. Tijdens de lamp kun je een prettig pulserend gevoel in je huid waarnemen. De lamp heeft geen bijwerkingen. Hoe langer en vaker je onder de lamp verblijft hoe mooier en gezonder je huid wordt.

Rosenberg LPL Collageen Licht gaat diep de huid in om de collageen productie te stimuleren en rimpels op te vullen van binnenuit in combinatie met pure Rosenberg Hyaluronzuur. Een stralende huid is het resultaat.

 

Foto dynamische therapie is een doorbraak bij collageen stimulatie 

Professionele foto dynamische therapie behandeling tegen: rimpels, verslapte, dunne en/of ruwe huid, bruine huidvlekken (pigment) couperose,

Rosacea en acne. Het is een pijnloze zelfs aangename behandeling. Het heeft geen bijwerkingen en is enkel alleen gezond voor de huid. 

Door middel van foto dynamische blauw licht therapie kan de huid behandeld worden tegen acne, roodheid en overdadig pigment.

 

Door middel van rood lichttherapie wordt de huid verjongd, verstevigd en er wordt een mooi tintje van binnenuit gevormd.  Liftend licht: Een interessante nieuwe ontwikkeling op het gebied van huidverbetering is PDT-foto dynamische therapie. Hierbij wordt met speciale lichtpulsen de aanmaak van collageen gestimuleerd om de huid hernieuwde elasticiteit te geven en verdere afbraak van collageen te onderdrukken. Foto dynamische lichttherapie is volstrekt pijnloos en voelt heerlijk aan.

Technische info

Rood: de golflengte is 630 nanometer

Deze golflengte stimuleert het produceren van fibroblasten (5x sneller dan normaal) bij de aanmaak van collageen- en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt en van waaruit o.a. nieuw weefsel wordt gevormd, waardoor het genezingsproces (wondjes) versnelt, met een duidelijke versteviging en lifting van de huid tot gevolg. Pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpeltjes worden gereduceerd en roodheid trekt weg. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren. Grove poriën verfijnen en het vermindert een vale doffe rokershuid, lift de huid en geeft de huid een mooie frisse teint. Werkt algeheel huid verbeterend. 

Blauw: de golflengte is 415 nanometer

Deze golflengte werkt antibacterieel en kalmerend

Het pure blauwe licht veroorzaakt een reactie met een afvalproduct van de proprionbacterie (veroorzaker van acne) en verhinderd daardoor dat de talgklieren gaan ontsteken. Hierbij komt zuurstof vrij waardoor de bacterie dood gaat. Door deze antibacteriële werking verdwijnt bestaande acne en wordt het ontstaan van nieuwe acne, alsook Acne Rosacea (een ontstekingsvorm van couperose)

 

PDT voor huidverbetering gebruikt natuurlijke licht geluidsgolven die worden getransporteerd door foto dynamische therapie in de huid ook wel LPL genoemd (Led Pulsed Light) Deze zal in de huid de aanmaak tot collageen stimuleren. Collageen zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. De huid zal verjongen, verstrakken en verdikken. Behalve een anti-age behandeling kunnen er via PDT Foto dynamische therapie ook andere huidproblemen worden behandeld onder andere acne, melasma en er zijn positieve resultaten bekend bij vitiligo. Al met al maakt foto dynamische lichttherapie de huid gezond zodat deze via het eigen weerstandsysteem veel huidproblemen oplost.

Ga naar Huidspecialisten.com voor Rosenberg Skin Clinic behandelingen 

bottom of page