top of page

Microneedling  Facial at Home

Rosenberg collageen booster huidroller

 

Rimpels opvullen van binnenuit met Hyaluronzuur samen met de Rosenberg Collageen Huidroller ontwikkelt in brandwonden centra! Je huid wordt steviger en veerkrachtiger. Deze roller wordt ook weleens dermaroller, skinroller, microneedling of mesoroller genoemd.

Koop de Rosenberg Collageen Booster Huidroller voor thuis of boek een behandeling door de Collageen Huid Specialist als u toch wenst dit een eerste keer samen te doen!

Deze unieke thuisbehandeling met de Rosenberg Collageenroller, voor je gezicht, hals decolleté, handen of buik. De Rosenberg collageenroller herstelt de stevigheid van de huid en het tekort aan collageen en elastine. Een strakkere, gladdere en stevigere huid zijn het resultaat van deze micro-needling thuisbehandeling. Voor de behandeling wordt de huid gereinigd met N 1, 2 en 3 en de Rosenberg Collageenroller wordt met cleaning spray ontsmet, waarna de huid ingesmeerd wordt met 100% pure Hyaluronzuur en behandeld wordt met de Rosenberg Collageen Huidroller.

 

Dit is een cilinder met 192 minuscuul kleine naaldjes. De kleine prikkeltjes stimuleren uw eigen aanmaak van collageen en elastine. Deze zijn in de huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan collageen en elastine. De Rosenberg Collageen Huidroller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen. De naaldjes creëren duizenden microkanaaltjes tot in de diepere huidlagen. Hierdoor neemt de huid werkstoffen zoals Hyaluronzuur effectiever op, tot wel 200 keer. Er wordt nogmaals afgesloten met een 100% pure Hyaluron  Serum.​​

Ga naar Huidspecialisten.com  voor Rosenberg Skin Clinic behandelingen

Aanschaf Rosenberg Collageen Booster Huidroller voor thuis € 49,95.-

Rosenberg Collageen dermaroller
Rosenberg Collageen Huidroller
Rosenberg Collageen Dermaroller
daphnedeckersSkinrollerRTLboulevard.jpg

Daphne Dekkers laat in RTL Boulevard haar huidroller zien. Zij is erg enthousiast hierover!

Gebruiksaanwijzing Collageen Booster Huidroller:

Reinig je gezicht

Doe Hyaluronzuur op je gezicht

Spuit 2 pufjes cleaning spray op je roller

Rol over je gezicht, maakt niet uit welke kant op

Rol niet steeds over dezelde plek maar verplaats de

roller na 2 a 3 x.

Maak banen naast elkaar maar maak daarna ook banen dwars eroverheen. Je mag overal rollen, ook over het bot bij je oog waar kraaienpooitjes kunnen ontstaan, of al aanwezig zijn. Je mag ook over je liprand rollen. Pas zelf de hardheid aan. Als jij het te hard vindt doe het dan zachter. Dat is het voordeel van zelf doen!

Na 2 a 3 minuten ben je klaar met rollen. Gloeit je huid? Pak lekker een ijsblokje en ga hiermee over je gezicht. Voelt goed en is goed voor je huid. Doe hierna nogmaal hyaluronzuur op en sluit af met 24 hour skincare.

Spoel de roller af onder de hete kraan of giet er wat kokend water over. Sla het water er af en doe er 2 pufjes cleaning spray op. Berg hem altijd op in het doosje.

Advies: rol voor het slapen gaan. Gebruik een schoon kussensloop.

Met de 0.20 mm om de dag en de 0.50 mm 1x per week bij een normale huid.

Is je huid gevoelig? Neem dan een pauze nadat de huid gevoelig aanvoelt en begin weer als de huid volledig is herstelt. Schrik niet van een reactie. Het betekent ook dat het werkt! Geen enkele reactie is vaak een teken dat het weinig doet!

Een dikke huid mag zelfs dagelijk met de 0.50 mm.

Waar mag je rollen? Overal zolang je niet met de roller in je ogen komt is het goed. Je mag niet over puistjes rollen en zeker niet over witte kopjes. Leen je collageen booster huidroller nooit uit! De huidroller mag alleen op 1 persoon gebruikt worden.

Heb je vragen? WhatsApp 0653 27 60 70

bottom of page