top of page
Rosenberg PDT huidspecialst met Acne specialsatie bij Rosenberg Skin Clinic Baricum

PDT tegen Acne

Rosenberg Acne behandeling methode

Acne is een veel voorkomend probleem, bijna iedereen krijgt er ooit mee te maken.  De oorzaak van het ontstaan van puistjes of acne is een overmatige talgproductie.

Wanneer het talg niet gelijkmatig kan afvloeien ontstaat, er mede onder invloed van opstapeling van oude huidcellen, een verstopte porie. De bacterie propionibacterium acnes zorgt voor een ontsteking in die verstopte porie en dit resulteert uiteindelijk in het ontstaan van een puistje.

 

De Rosenberg Acne behandeling bestaat uit 1 of meer stappen:

  • Glycolzuur Peeling

  • Verwijderen onzuiverheden (comedonen, pustels, gerstekorrels)

  • PDT licht

  • Uitleg over je thuisverzorging tijdens je eerste bezoek

 

Oorzaak Acne: deze wordt veroorzaakt door hormonen. Deze hormonen zorgen ervoor dat je meer talg produceert, je talg stug wordt. Bovendien krijgt de bovenste huidlaag te veel verhoorning en plakkerige dode huidcellen.

 

Aan jouw hormonen kunnen en willen we niet veel  doen. De Rosenberg Acnespecialist is speciaal opgeleid om acne te verminderen en wellicht helemaal weg te nemen. We maken je talg dunner en halen de plakkerige dode huidcellen weg. Ook brengen we natuurlijke onstekingsremmers toe en geven je voorlichting hoe je zelf kunt voorkomen dat het erger wordt en wat je zelf kunt doen om de acne te verminderen. Jouw behandeling wordt door de (aanvullende) ziektekostenverzekering vergoed. Ook als je hier niet voor verzekerd bent geeft dit jou het gevoel dat je bij de Rosenberg acnespecialist aan het goede adres bent!

 

Uitleg PDT licht

PDT is pijnloos en medisch effectief. Huidspecialist Rosenberg is PDT Acne Specialist en AGB-code geregistreerd zorgverlener, erkend door verzekeringen. Rosenberg behandeld op verschillende locaties.

 

PDT betekent Photo Dynamic Therapy. Acne wordt veroorzaakt door Propioni Acnes Bacterie. Deze overleeft het licht van de PDT niet. De behandeling is 100% pijnloos. Rosenberg Skin Clinic is AGB geregistreerd Acne Specialist en erkend door zorgverzekeraars. 

 

Aan onze PDT Acne behandeling gaat een dieptereiniging aan vooraf. Wij zijn de enige DPT Acne praktijk in Nederland die een DPT licht flitsapparaat hebben die direct het hele gezicht behandelt. Dit betekent een kortere en intensievere behandeling

 

Voordelen van PDT Acne behandeling:

 

  • Pijnloos

  • Geen antibiotica nodig

  • Voorkomt littekens

  • Acne verdwijnt nagenoeg

  • Zelfverzekerde pubertijd (Acne komt ook bij volwassenen voor)

  • Rosenberg Skin Clinic is een erkende PDT Acne geregistreerde zorgverlener met AGB-Code.

 

(ACNE) Littekens

Littekens zijn er in allerlei soorten en maten. Ook hun oorzaak verschilt. Er zijn littekens van waterpokken, acne, maar ook door beschadiging. Wij beoordelen per litteken de beste behandeling. Sommige littekens hebben baat bij bevriezing maar de meeste littekens waarbij extra weefsel gecreëerd moet worden passen we collageeninductie therapie toe door middel van het inprikken van een superdun naaldje met de Rosenberg micro-needling methode. Acne litteken therapie wordt door de verzekering vergoed als acnebehandeling.

 

*Je ontvangt een factuur met AGB-code. Je betaalt de factuur eerst zelf, je stuurt je factuur die je per mail krijgt door naar je verzekering en je krijgt het verzekerde bedrag mogelijk terug.

 

Ga naar Huidspecialisten.com voor Rosenberg Skin Clinic behandelingen

Acne leren camoufleren?

bottom of page