top of page

Grove Porien

Grove porien schijnen nog een grotere ergenis in het spiegelbeeld te zijn dan rimpels. Mensen met een vette huid hebben er vaak iets meer last van. Ook bij het ouder worden van de huid worden de porien groter. Het volume neemt af en de porien vallen als het ware meer open.

Er zijn theoretische beweringen dat je niets kunt doen aan grove porien maar hier in de Rosenberg huidpraktijk in Blaricum zie ik als behandelaar een opvallende verbetering. Nog fijner is het dat ik het zelf hoor. Vooral de gebruikers van Glycolzuur ervaren het grootste verschil. Microneedling heeht de eigenschap vrijwel de huid direct te verdikken waardoor de porien ook samen geknepen worden.

 

Behandelingen:

Microneedling (ook voor thuis bij Huidpraktijkwebshop.nl)

Glycolzuur 50 tot 70% of voor thuis vitamine A Glycolzuur 

BIO behandeling pakt grove poriën aan en is 1x in de 6 weken aan te bevelen. Hier zit glycolzuur in en een samentrekkende pakking.

Grove porien behandeling met glycolzuur geeft een mooi glad en stralend resultaat. Kom langs voor gratis consult om te kijken welke behandeling het beste resultaat geeft voor totale huidverbetering of WhatsApp huidadvies 0653 276 070

Ga naar The Peeling Factory voor Rosenberg Skin Clinic behandelingen

bottom of page