top of page

(ACNE) Littekens

IMG_1869.JPG

Rosenberg Acne behandeling methode

(ACNE) Littekens

Littekens zijn er in allerlei soorten en maten. Ook hun oorzaak verschilt. Er zijn littekens van waterpokken, acne, maar ook door beschadiging. Wij beoordelen per litteken de beste behandeling. Sommige littekens hebben baat bij bevriezing maar de meeste littekens waarbij extra weefsel gecreëerd moet worden passen we collageeninductie therapie toe door middel van het inprikken van een superdun naaldje met de Rosenberg dermapen methode. Acne litteken therapie wordt door de verzekering vergoed als acnebehandeling.

 

De Rosenberg Acne behandeling bestaat uit 1 of meer stappen:

 • Glycolzuur Peeling

 • Verwijderen onzuiverheden (comedonen, pustels, gerstekorrels)

 • PDT licht

 • Uitleg over je thuisverzorging tijdens je eerste bezoek

 • Bij littekens de Dermapen of andere methode

 

Oorzaak Acne: deze wordt veroorzaakt door hormonen. Deze hormonen zorgen ervoor dat je meer talg produceert, je talg stug wordt. Bovendien krijgt de bovenste huidlaag te veel verhoorning en plakkerige dode huidcellen.

 

Aan jouw hormonen kunnen en willen we nietsdoen. De Rosenberg Acnespecialist is speciaal opgeleid om acne te verminderen en wellicht helemaal weg te nemen. We maken je talg dunner en halen de plakkerige dode huidcellen weg. Ook brengen we natuurlijke onstekingsremmers toe en geven je voorlichting hoe je zelf kunt voorkomen dat het erger wordt en wat je zelf kunt doen om de acne te verminderen. Jouw behandeling wordt door de (aanvullende) ziektekostenverzekering vergoed. Ook als je hier niet voor verzekerd bent geeft dit jou het gevoel dat je bij de Rosenberg acnespecialist aan het goede adres bent!

 

Uitleg PDT licht

PDT is pijnloos en medisch effectief. Huidspecialist Rosenberg is PDT Acne Specialist en AGB-code geregistreerd zorgverlener, erkend door verzekeringen. Rosenberg behandeld op verschillende locaties.

 

PDT betekent Photo Dynamic Therapy. Acne wordt veroorzaakt door Propioni Acnes Bacterie. Deze overleeft het licht van de PDT niet. De behandeling is 100% pijnloos. Rosenberg Skin Clinic is AGB geregistreerd Acne Specialist en erkend door zorgverzekeraars. 

 

Aan onze PDT Acne behandeling gaat een dieptereiniging aan vooraf. Wij zijn de enige DPT Acne praktijk in Nederland die een DPT licht flitsapparaat hebben die direct het hele gezicht behandelt. Dit betekent een kortere en intensievere behandeling

 

Voordelen van PDT Acne behandeling:

 

 • Pijnloos

 • Geen antibiotica nodig

 • Voorkomt littekens

 • Acne verdwijnt nagenoeg

 • Zelfverzekerde pubertijd (Acne komt ook bij volwassenen voor)

 • Rosenberg Skin Clinic is een erkende PDT Acne geregistreerde zorgverlener met AGB-Code.

Ga naar The Peeling Factory voor Rosenberg Skin Clinic behandelingen

Acnebehandelingen zullen bij een aanvullende verzekering mogelijk worden vergoed.

bottom of page