top of page

N˚5 Hyaluronzuur

N 5 Hyaluronzuur | 25+ jaar | Hydratatie van Rosenberg Skin Clinic 

 

HYALURONZUUR | Rosenberg Skin Clinic

- De huid zuigt het op en vult zich
- Rimpels worden minder zichtbaar
- De huid ziet er direct strakker uit
- Hydrateert
- Lage PH-waarde
- Herstelt de natuurlijke zuurmantel
- Irriteert of prikt niet
- Met hoge dosering vitamine C

MEER VOLLUME
Hyaluronzuur valt onder de groep glycosaminoglycanen, deze stoffenhebben een wateraantrekkende functie zodat de huid in zijn volume kan toenemen

RIMPELBEHANDELING
Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en zorgt voor een strakkere en gladdere huid. Zodra het serum is aangebracht ziet en voel je het direct. Hyaluronzuur wordt ook gebruikt als filler om rimpels te injecteren maar heeft ook het vermogen zich over de totale oppervlakte te laten opnemen. 

HYDRATATIE
Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en onze botten. Het geeft stevigheid aan de huid en zorgt voor een goed gehydrateerde huid. Hyaluronzuur heeft namelijk de eigenschap veel vocht vast te houden. Daarom is dit serum ook zo populair bij vliegpersoneel en andere werkomgevingen waar de airco een uitdrogend effect heeft op de huid. 

PROFESSIONELE TOEPASSINGEN
Dit product wordt ook toegepast in ziekenhuizen wanneer een wond niet goed geneest. Dit serum wordt veel gebruikt door huidspecialisten om via meso-therapie in te brengen. Tevens tijdens de micro-needling (huidroller met naaldjes) of direct na een peeling of na micro dermabrasie voor een betere opname. Ook is dit serum doeltreffend zonder bovenstaande behandelingen vooraf uit te voeren. 

GEBRUIK
Op de schone huid (dus na lotion!) uitsmeren over gezicht en na 30 seconden mag er een crème overheen of onze 24 hour skin care van Rosenberg voor de beste huidverbetering. Dit serum wordt gebruikt na de Tonic en voor een crème of huidolie. Het Hyaluronzuur Serum zit in een hygiënische pompfles. Eén pompbeweging is per persoon doorgaans voldoende. Smeer het serum uit wederom van binnen naar buiten. Ook de ogen mogen worden meegenomen. Vergeet ook niet jouw decolleté en handen goed te verzorgen.

NATUURLIJKE INGREDIENTEN
Rosenberg Skin Clinic heeft de beste natuurlijke ingrediënten en is uiteraard vrij van parfum. 

Samenstelling:
Pure Hyaluronzuur, Vitamine C

Bewaren: bij voorkeur in de koelkast

TIP
Bestel ook de huidroller van Rosenberg Skin Clinic. Het serum wordt dan nog dieper in de huid gerold en laat de huid zelf collageen aanmaken.

HELPDESK
Bel 035-2080720 of WhatsApp 0653 276 070 www.rosenbergskinclinic.com www.youtube.com/jacquelinerosenberg

 

Bewaren: bij voorkeur in de koelkast

Inhoud:

30 mL

€47,95

bottom of page