top of page

N˚3 Tonic

TONIC (lotion) “Rosenberg Huidverbetering” 100 ml met Vitamine C!

N3 Tonic | Reiniging van Rosenberg Skin Clinic

Voor iemand die geen make-up gebruikt is de Tonic de belangrijkste stap naar een mooie huid. De meeste tonics of lotions zijn gekleurd water en doen weinig voor de huid. Rosenberg Skin Clinic heeft jarenlang onderzoek gedaan naar een tonic met een groots zichtbaar en voelbaar effect. Toen deze tonic voor het eerst werden verkocht waren de reviews direct lovend. Bijzonder is de meervoudige werking, zuiverend, ontsteking werend, niet uitdrogend, verstevigend en haalt roodheid uit het gezicht. De Tonic is daarom ook populair bij gebruikers met acne en rosacea. Maar ook de zeer gevoelige tere huid zal na verloop van tijd eruit gaan zien als een normale gezonde fitte huid. Aan de Tonic zijn Bio-actieve stoffen toegevoegd die met hun anti-oxydanten de huidcellen beschermen tegen oxidatie en huidveroudering. Daardoor zorgt de Tonic N 3 van Rosenberg Skin Clinic voor huidverbetering ongeacht het huidtype.

De Rosenberg Tonic stimuleert de huidcellen tot vernieuwing en is daarom geschikt voor elk huidtype. Het reinigt de huid, voorkomt en werkt tegen acne zonder de huid uit te drogen. Daarom is deze tonic ook geschikt voor zowel een droge als vette huid. Het verstrakt de huid niet in de zin van trekkerigheid maar de tonic maakt de huid steviger, fitter! Daarom is deze Tonic ook hoog werkzaam rimpels tegen te voorkomen.

 

In de tonic zitten natuurlijke BIO actieve ontstekingsremmers. Demodex mijt veroorzaakt onder andere Rosacea en de Propioni Bacterie veroorzaakt acne. In het Rosenberg LAB verdiept zich men in de wereld van Micro Biologie van de huid. Heb je een gevoelige huid last van roodheid, gevoelige ogen? Dit kan veroorzaakt worden door de Demodex mijt. De Rosenberg Tonic bevat gezonde plantaardige BIO actieve werkstoffen die de huid vrij houden van micro biologisch ongedierte die schadelijke stoffen uitscheiden!

Op de Tonic staat N3, dit betekent dat het stap 3 is van het 6 stappenplan. Voor iedereen die geen make-up gebruikt is dit stap 1 (of stap 2 als je het extra fris vindt om ook een wash te gebruiken)

Bijzondere Tonic omdat je meteen verschil voelt en ziet. Je huid is meteen wakker, bijzonder fris en schoon. Gebruik de Tonic 2x per dag. Vergeet ook niet de andere kant van je watje te gebruiken. Gebruik eventueel een tweede watje met Tonic als er nog vuil afkwam bij de tweede zijde van je watje. Eindig altijd met een schoon watje.

Eigenschappen:

Deze tonic werkt desinfecterend, verstrakkend en geeft een prettige tinteling. De huid glanst gezond na gebruik en voelt zacht aan. Zorgt voor een schone huid, goede doorbloeding. Verzorgend. 

 

Toepassing:

1 a 2x daags. Na de cleansing oil of zelfs als eerste reinigingsstap als er geen make-up gebruikt is. Doe de tonic op een watje. Maak streken en cirkels van  binnen naar buiten. Ook over de ogen. Onder de ogen van buiten naar binnen waarbij 1 hand rust op de slapen zodat de tere slappe huid niet teveel verschuift. Herhaal dit met de andere kant van de wattenschijfjes. Als deze kant geen vuil meer afgeeft is het reinigen klaar. Anders het bovenstaande herhalen.

 

Niet gebruiken bij:

Bij allergie voor terpenen (citrusvruchten en denneachtigen) is het gebruik van Tea Tree af te raden. Essentiële oliën nooit bij open vuur plaatsen en buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling: 

Pure etherische Tea Tree olie in zuiver bronwater.  

Aqua (water), Melaleuca Alternifolia 

Vitamine C

Inhoud:

150 mL

€ 22,50

bottom of page