top of page

N˚1 Cleansing Oil

N 1 Cleansing oil | Reiniging van Rosenberg Skin Clinic

Cleansing Oil is een zuiver plantaardige oil die nog geschikt is voor de meest gevoelige huid. Filosofie van dit bijzondere merk voor huidverbetering: maak je gezicht alleen schoon met een product dat zo gezond is dat je het ook zo zou mogen opsmeren. Sterker nog, je zou het mogen eten! De meeste huid reinigings-producten zijn agressief, prikken in de ogen en moet weer zorgvuldig verwijderen van de huid. Deze oil is zacht, prikt niet en zorgt direct voor huidverbetering. Waterproof mascara is ook moeiteloos te verwijderen. Gebruik een tissue of bevochtig het watje met water of Tonic N 3.

De oil is ook geschikt voor een vette huid. Oil klinkt vet maar het betreft hier het mooiste bestanddeel van de groene koudgeperste olijfolie met vitamine E en beschermende BIO actieve stoffen.

De huid zal deze oil ervaren als een weldaad omdat deze voedt, de talg soepel maakt en bacteriën remmen in hun groei.

Water: ga niet met jouw gezicht onder de douche staan. De PH-waarde van jouw huid wordt totaal in de war gestuurd. Een droge huid droogt nog meer uit en een vette huid krijgt een seintje om nog meer talg te produceren en wordt nog vetter. Bacteriën kunnen harder groeien als de PH-waarde verstoord is. De huid heeft een zuurmantel die jouw huid beschermd tegen kwalijke invloeden van buitenaf. 

Rosenberg Skin Clinic heeft lang onderzoek gedaan om een product te ontwikkelen die “huideigen” is. Rosenberg Skin Clinic's Cleansing Oil houdt de zuurmantel in stand terwijl de huid wel optimaal gereinigd kan worden. De zuurmantel wordt zelfs versterkt door toegevoegde anti-oxydanten waarvan vitamine E tot de diepste huidlaag zijn werk zal kunnen doen.

Eigenschappen:
Reinigt de huid op een milde wijze. Is niet comodogeen en gezond voor de huid.

Gebruik:
Doe de cleansing oil op een vierkant gevouwen tissue en maak ermee bewegingen over het gezicht van binnen naar buiten, zachte cirkels draaien mag ook. Deze cleansing oil is uitermate geschikt om make-up af te halen, ook waterproof mascara gaat moeiteloos er mee af. Herhaal dit ritueel met de andere kant of nieuwe tissue totdat er bijna geen vuil meer vanaf komt. Deze cleansing oil is niet huidvreemd dus mag zelf op een droge huid gebruikt worden zonder nabehandeling.

Advies: 
gebruik hierna RSC Tonic No 3 op een watje of bij extra intensieve reiniging eerst RSC Wash No 2

Samenstelling:  
Rechtstreeks uit olijven en op mechanische wijze verkregen olijfolie van superieure kwaliteit. Verkregen uit koude extractie waardoor alle oorspronkelijke vitamine (E) en anti-oxydanten optimaal hun werk kunnen doen voor uw huid.

rosenbergskinclinic.com
WhatsApp helpdesk 0653 276 070
 

bottom of page