top of page

Een blauwe plek, nee nog erger een enorme bloeduitstorting, wat nu?


Een blauwe plek, een bloeduitstorting. Het is zo gebeurd. Het overkwam mij 4 dagen geleden met paardrijden. Ja terwijl ik erop zat kwam zijn nek zo ver naar achteren tegen mijn jukbeen aan. We hoorden zelfs krak. Belangrijk is: zo snel mogelijk ijs erop. Wel met een lapje ertussen ander kan je huid bevriezen. En erop houden dus niet intimideren zoals dat heet in vakjargon. 15 minuten lang. Ondertussen probeer je VSM Arnica force tabletten te slikken en na het ijs ook te smeren. Deze meng ik op de huid met vitamine K serum (Rosenberg Skin Clinic) Het camoufleren werkt het best met LYCOGEL omdat deze goed dekt en tevens een helende werking in zich heeft. Slik ook 2x per dag 1000 mg vitamine C en Dermonyl van Bonusan, dit zijn speciale capsules met huidvitaminen. Ga heel veel drinken, bij voorkeur groene thee. De volgende dag ben je geneigd om weer ijs erop te doen. Niet doen! Nu is het belangrijk een warm compres te gebruiken zodat het hematoom opgeruimd kan worden door het lichaam. Ik heb zelf veel baat gehad bij LED licht therapie in eigen praktijk. Het is wonderbaarlijk. Waar 2 weken voor stond volgens de arts in het ziekenhuis daarvan is nu na 4 dagen het ergste alweer voorbij. Vragen? WhatsApp 0653 276 070 Succes! Bovenstaande producten verkrijgbaar bij www.huidpraktijkwebshop.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page