Huid reinigen tips van de Huidpraktijk


Rosenberg Skin Clinic | First Experience

De huid grondig reinigen is de belangrijkste stap naar een mooie huid. Iemand die geen make-up gebruikt kan direct starten met de Rosenberg Tonic. Ik ben zelf geen voorstander om te reinigen met water. Zonder water hou je jouw natuurlijke zuurmantel in balans. Vergeet niet na het reinigen een peelinggel, vitamine A glycolzuur, dat is een dieptereiniging! en een verzorging te gebruiken (hyaluron serum en 24 hour skin care) www.huidpraktijkwebshop.nl

Nº1​ Cleansing Oil Reiniging

Veel reinigingsmiddelen om make-up af te halen zijn agressief. Je moet ze goed verwijderen na gebruik. Onze filosofie is dat een reiniging zo gezond moet zijn dat je deze ook op je huid zou moeten kunnen smeren als je huid een beetje droog is. Daarom is onze reiniging heel gezond voor de huid. Make-up gaat er moeiteloos mee af, zelfs waterproof mascara. Gebruik je heel veel make-up dan kan het aan te raden zijn om hierna de Wash (2) te gebruiken. Maar deze Wash mag je ook overslaan als met gemak met een schone tissue kunt eindigen met de Cleansing Oil. Stap 3, de Tonic is voor iedereen onmisbaar.

Eigenschappen: Reinigt de huid op een milde wijze. Is niet comodogeen en gezond voor de huid.

Gebruik: Doe de cleansing oil op een vierkant gevouwen tissue (of op een watje die je eerst nat maakt met Tonic! Heerlijk!) en maak ermee bewegingen over het gezicht van binnen naar buiten, zachte cirkels draaien mag ook. Deze cleansing oil is uitermate geschikt om make-up af te halen, ook waterproof mascara gaat moeiteloos er mee af. Herhaal dit ritueel met de andere kant of nieuwe tissue totdat er bijna geen vuil meer vanaf komt. Deze cleansing oil is niet huidvreemd dus mag zelfs op een droge huid gebruikt worden zonder nabehandeling.

Advies: Gebruik hierna Rosenberg Tonic No 3 op een watje of bij extra intensieve reiniging eerst RSC Wash No 2

Samenstelling: Rechtstreeks uit olijven en op mechanische wijze verkregen olijfolie van superieure kwaliteit. Verkregen uit koude extractie waardoor alle oorspronkelijke vitamine (E) en anti-oxydanten optimaal hun werk kunnen doen voor uw huid.

Nº2 Face Wash Reiniging

De Wash is in feite een huidverbeterend sopje zonder zeep of agressieve stoffen. Gebruik de Wash altijd nadat je jouw make-up hebt afgehaald met de Cleansing oil. Als je geen make-up gebruikt mag je natuurlijk met je Wash starten. Maar in dat geval zou je ook meteen met de Tonic kunnen beginnen die je na de Wash gebruikt. Dus voor iedereen die geen make-up gebuikt is Nr 3 de Nr 1. Tip: Gebruik bij de wash altijd koud water. Koud water is veel beter voor je huid dan warm water!

Eigenschappen: Rosenberg Wash reinigt de huid zeer grondig op milde en biologische wijze. Zonder conserveringsmiddelen,minerale olien en zonder ingredienten met verhoogde kans op allergie

Indien er geen make-up wordt gebruikt is enkel een Rosenberg Tonic voldoende. Indien er wel make-up wordt gebruikt is stap 1: de Rosenberg Cleansing Oil, daarna de Rosenberg Face Wash en daarna de Rosenberg Tonic om de PH waarde van de huid te herstellen en de porien te sluiten.

Gebruik: Nadat je alle make-up hebt afgehaald met Rosenberg Cleansing Oil gezicht nat maken, doe op gewassen handen een knikker grote Rosenberg Face Wash op je gezicht. Op een schoon, nat washandje mag ook. Daarna afspoelen, dan Rosenberg Tonic, Rosenberg 24 Hour Skin Care of ander product.

Niet gebruiken bij: Allergie voor terpenen (citrusvruchten en denneachtigen) is het gebruik van Tea Tree af te raden.

Samenstelling: Aqua (water, Sodium Laureth Sulfate, Coco Glucoside. Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, PEG-18 bulus, Leaf Oil, Camphor, Linalool, Parfum (Fragrance), Glyceryl Oleate, Glycol Distearate, Glycerin, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Caramel, CI42090. Melaleuca alternifolia.

Nº3 Tonic Reiniging

Een tonic wordt ook weleens een lotion genoemd. Een tonic is bedoeld om eventueel de laatste restjes vuil weg te nemen (je doet de tonic op een wattenschijfje) en de PH-waarde (zuurgraad) te herstellen. Onze ervaring is dat de meeste tonics puur water is met een luchtje. Ze doen niet veel. De Tonic van Rosenberg skin Clinic is spicy, huidverbeterend en je ziet meteen resultaat. Ook voelt je huid daarna direct een stuk gladder omdat het de poriën verkleint!

Eigenschappen:Deze lotion werkt desinfecterend, verstrakkend en geeft een prettige tinteling. De huid glanst gezond na gebruik en voelt zacht aan. Zorgt voor een schone huid, goe