top of page

Peeling in de zomer, ja hoor! Tips & tricks om thuis aan de slag te gaan


Peelings worden wereldwijd uitgevoerd, óók in warme, zonnige landen. Je kunt dus het hele jaar door veilig een peeling ondergaan zowel met een exfoliation-serum voor thuis als een peeling bij de huidpraktijk. Ongeacht of het nu zomer of winter is.


Voor elke huid geldt, of je nu wel of geen peeling hebt gedaan; je moet je huid beschermen tegen de zon. Heb je net je vakantie geboekt naar de zon en lig je graag de hele dag op het strand? Plan je facial bij de huidpraktijk dan ruim een week van tevoren.

In de huidpraktijk hanteren we verschillende sterktes en kijken nauwkeurig naar de reactie van je huid. Ook krijg je een high-end zalf op voor snel herstel!Littekens, rimpels, pigmentvlekken, grove poriën, grauwe huid en dehydratatie

Peelings zijn er in verschillende gradaties en voor verschillende toepassingen. Zo kun je littekens en rimpels verminderen, pigmentvlekken verwijderen, poriën verkleinen en je huid sterker maken. Als je kiest voor Glycolzuur dan wordt er ook in de diepere huidlagen collageen aangemaakt en wordt je huid extra gehydrateerd! Hoe dat kan? Glycolzuur heeft de kleinste moleculen van alle zuren en kan doorboor diep in de huid doordringen. Glycolzuur kan zelfs de nog niet aan de oppervlakte zichtbare pigmentvlekken oplossen.Thuis veilig aan de slag, elke dag, het hele jaar door

Je kunt verschillende sterktes laten doen in de huidpraktijk maar als je elke dag de 12% Glycolzuur-seruml (exfoliant) smeert dan boek je ook groots resultaat!

Heb je net een peeling in de huidpraktijk laten doen? Gebruik na een professionele peeling of microneedling een aantal dagen geen exfoliant en ook geen eigen gekozen crèmes waar wellicht foute stoffen inzitten die botsen. De N6 van Rosenberg Skin Clinic is er speciaal op afgestemd, zacht, voedend, herstellend en vrij van irriterende stoffen. Puur vitamine en mineralen natuur!


Mooier bruin

Je huid wordt veel mooier bruin, je krijgt je oude vertrouwde huid van vroeger terug. Fris, sterk en glad. En omdat alle dode huidcellen eraf zijn wordt een serum of huidolie dieper opgenomen in de huid.


Onzuiverheden

Ook raakt je huid minder snel verstopt en heb je bijna geen last meer van puistjes of mee-eters.


Tip;

Gebruik nooit parfumhoudende crèmes, gebruik het liefst een huidolie waar Zink in zit zoals de N6 van Rosenberg Skin Clinic met SPF 30.


N4 Glycolzuur en N6 huidolie vind je in de webshop www.rosenbergskinclinic.nl gebruik code 10BRAVO voor 10% korting of bestel het merk Rosenberg Skin Clinic bij BOL.com


Huid WhatsApp service +31(0)653 27 60 70 voor al je vragen over de huid


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page