top of page

Dit is de N1 “do it yourself ones a week Facial”


Dit is de N1 “do it yourself ones a week Facial” voor een frisse zomerhuid


Je kunt natuurlijk een afspraak maken bij de huidpraktijk, www.huidspecialisten.com, waar alle snufjes op gebied van professionele huidverbetering aanwezig is. Denk hierbij aan microneedling, LED DPT lichttherapie of een hydrafacial. Maar zelf kun je ook met de goede producten je huid in een totale professionele gehydrateerde glow zetten!


De reiniging

Stap 1, 2 en 3; Reinig je huid altijd op de juiste wijze. Gebruik bij voorkeur de Cleansing Oil van Rosenberg Skin Clinic om je make-up te verwijderen zonder je huid te irriteren. Breng daarna de face wash aan om de laatste restjes vuil te verwijderen. Dit sopje bevat geen zeep gelukkig maar wel zacht melkzuur om jouw zuurmantel en microbioom te versterken. Daarna sluit je de reiniging af met een toner om je PH waarde nog meer te verbeteren met Tonic N3.


Bovenstaande reiniging moet een dagelijks ritueel zijn. Alleen al daarvan zal je huid enorm opknappen.


De volgende stap is de “do it yourself ones a week Facial”. De overige zes dagen doe je na de 3 staps reiniging de 3 staps huidverbetering; N4 exfoliëren met N4 vitamine A glycolzuur gel. Deze spoel je niet af. Breng daarna de N5 Hyaluronzuur serum aan voor een enorme hydratatieboost. Je huid wordt als het ware met vocht opgeblazen. Om verdamping tegen te gaan en je huid te voeden breng je Als laatste stap N6 aan, een bijzondere huidolie waar je maar weinig van nodig hebt.


Maar nu komen we eindelijk bij het punt waar dit artikel over gaat;


“Do it yourself ones a week Facial”


Het wonder zit allemaal in 1 pompflesje. Er zitten geen nadelen aan vast. Dus geen risico op bijwerkingen. Je huid wordt er meteen zichtbaar mooier van. Strakker, schoner, mooiere tint. Het is een groene pakking, soort kleimasker, boordevol zuiverende mineralen die anti-aging eigenschappen hebben. Een enorme doorbloeding is het grote toverwoord. Heb je onzuiverheden? Hou ze weg als je dit 1x per week doet.


Hoe doe je het


Breng een dekkend laagje op je gezicht (en evt. op hals en decolleté) ga lekker 30 minuten liggen of ga door met waar je mee bezig was. Check in de spiegel voordat je met koud water gaat plenzen. Het masker moet geen natte stukjes meer hebben. Je mag het masker ook veel langer laten zitten, dit kan geen kwaad. Je huid wordt alleen maar nog mooier!

Tip; gebruik koud water en een washandje op het masker er af te halen.Breng de 3 staps huidverbetering aan. Je voelt je als herboren en het resultaat in de spiegel is verbluffend! Een mooie huid is een gezonde huid!


De Nr 1 t/m 6 van het merk Rosenberg Skin Clinic is te koop bij BOLcom en in de webshop www.rosenbergskinclinic.nl de “Do it yourself ones a week Facial” wordt verkocht onder de naam Powermask in de webshop
Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page