top of page

Huidverbetering door celvernieuwing


Huidverbetering door celvernieuwing is volgens dermatologen het beste wat je voor je huid kunt doen om deze te verbeteren.

Huidverzorging bestaat uit: Reinigen, exfolieren (dieptereiniging), hydrateren en tot slot beschermen.

Dit is een heel nieuwe kijk op huidverbetering. De celvernieuwers, vooral de glycolzuren, zorgen voor een nieuwe huid. Minder of geen roodheid, acne, schone porien, vervaagde rimpels, meer collageen, fittere cellen en een mooie teint.

Hoe vaak heb jij al in de winkel gestaan?

Droge huid, vette huid, rimpels, pigmentvlekjes, comedonen, puistjes?

Het gezicht bevat vaak verschillende gebieden met verschillende problemen. Al deze verschillende potjes zijn ooit bedacht om meerdere cremes te kunnen verkopen. In basis zou iedereen dezelfde producten kunnen gebruiken. Bij acne is het belangrijk een verzorging te gebruiken die niet afsluit....iedereen moet een ademende verzorging gebruiken. De natuurlijke ontstekingsremmer helpt tegen acne en huidveroudering. Dus als je al het mooie uit de natuur met al zijn vitaminen, mineralen, exfolianten, polyfenolen in je verzorgen hebt dan geef je de huid de energie en de kracht om gezond te worden en zijn probleem op te lossen. Rosenberg Skin Clinic heeft volgens bovenstaande filosofie de hele 6 stappenlijn gebasseerd, waarvan nr 4 het meest zorgt voor celcernieuwing. Deze bijzondere celvernieuwende producten zijn te bestellen bij www.huidpraktijkwebshop.nl en worden uiteraard gratis thuis bezorgd. Ook heeft Rosenberg een WhatsApp infolijn op 0653 276 070 mocht je nog vragen hebben over celvernieuwing of jouw huid dan kun je hier altijd terecht voor professioneel advies van de specialist in huidverbetering.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page