De Overgang


De Overgang kent vele bijwerkingen, nacht-zweten, slapeloosheid, overgewicht, libidoverlies, gejaagd gevoel, stemmingswisselingen en een droge huid. 20% van de vrouwen heeft nergens last van. Wat is hun geheim? In veel voeding zitten bio-identieke hormonen. Ik noem de sterkste. Ook belangrijk om te weten is wat je niet moet doen: alcohol en rood vlees. Zoetigheid kan ook de opvlieger aanwakkeren.

Wat er in overgangsmedicijnen zit is Salie. Salie is gewoon te koop in de supermarkt. Bewaar deze in de vriezer en eet een bevroren blaadje op het moment dat je een opvlieger krijgt. Je voelt de opvlieger direct wegvliegen. Neem een paar keer per dag een blaadje Salie uit voorzorg. Frambozen brengen je hormonen op de rails. Lekker elke ochtend in je Yoghurt samen met walnoten om borstkanker te voorkomen en doe dan meteen rode druiven erin om het wintervet af te voeren door het reveratrol. In pijnboompitten zitten ook bio-identieke hormonen, heelijk als tussendoortje of op brood samen Alfalfa. Hou je gewicht laag want vet rond de middel geeft meer hormoonschommelingen. Afvallen gaat makkelijker door gratis slankboek.nl te lezen en van het merk