De Overgang


De Overgang kent vele bijwerkingen, nacht-zweten, slapeloosheid, overgewicht, libidoverlies, gejaagd gevoel, stemmingswisselingen en een droge huid. 20% van de vrouwen heeft nergens last van. Wat is hun geheim? In veel voeding zitten bio-identieke hormonen. Ik noem de sterkste. Ook belangrijk om te weten is wat je niet moet doen: alcohol en rood vlees. Zoetigheid kan ook de opvlieger aanwakkeren.

Wat er in overgangsmedicijnen zit is Salie. Salie is gewoon te koop in de supermarkt. Bewaar deze in de vriezer en eet een bevroren blaadje op het moment dat je een opvlieger krijgt. Je voelt de opvlieger direct wegvliegen. Neem een paar keer per dag een blaadje Salie uit voorzorg. Frambozen brengen je hormonen op de rails. Lekker elke ochtend in je Yoghurt samen met walnoten om borstkanker te voorkomen en doe dan meteen rode druiven erin om het wintervet af te voeren door het reveratrol. In pijnboompitten zitten ook bio-identieke hormonen, heelijk als tussendoortje of op brood samen Alfalfa. Hou je gewicht laag want vet rond de middel geeft meer hormoonschommelingen. Afvallen gaat makkelijker door gratis slankboek.nl te lezen en van het merk Bonusan Fatburner te slikken. De wortel uit het Andesgebergte wordt ook wel de natuurlijke Viagra genoemd. Maca is de enige eetbare plant die op 4000 meter hoogte leeft. Bonusan Maca is verkrijgbaar in www.huidpraktijkweshop.nl waar ook de creme Protect te koop is om de droge huid gegarandeerd dermatologisch direct te verjongen. Het vult aan wat het mist. In de video ben ik vergeten Bonusan vitamine D3 te benoemen. Het lichaam heeft D3 nodig om botontkalking te voorkomen. Bovendien zorgt D3 voor een blij gevoel van binnen.

#overgang #libidoverlies #afvallen

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
270px-Flag_of_the_Netherlands.svg.png
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Rosenberg Skin Clinic

KLANTENSERVICE

Van Eeghenlaan 27

1071 EN Amsterdam

Vondelpark

Maliebaan 45

3581 CD Utrecht

Buiten Wittevrouwen

Frederik van Eedenlaan 18

1262AB Blaricum

't Gooi

+31 (0)35-208 07 20

WhatsApp +31(0)653 27 60 70

Voor behandelingen Huidspecialisten.com

Shop

RosenbergSkinClinic.nl

Bol.com 

 

 

 

 

bol.png

#huidveroudering #rimpelbehandeling #verslapte huid #pigmentvlekken #hyaluronzuurPen #insluizen #Dermapen #Cryopen #Lycogel #BIOfacial #huidverbetering #grovePorien

 AntiAging , Hyaluronzuur, Glycolzuur, Hydroxypinacolone Retinoate

© Rosenberg Skin Clinic 2020