top of page

Gratis nazomer huid-check! CryoPen Specialist, verwijdert wratten, moedervlekken en ouderdomsvlekken


De zomer is voorbij. Jammer maar voor de huid helemaal prima. Teveel zon vergroot de kans op pigmentvlekken en huidkanker. Het najaar een mooi moment op een huid-check te (laten) doen. Dit kan gratis bij Huidpraktijk Rosenberg Skin Clinic aan de Frederik van ledenlaan 18 in Blaricum. We kijken naar eventueel verdachte plekken en geven ook advies over de mogelijkheid van het verwijderen van aanwezige storende onschuldige plekjes. Steel-wratjes (fibromen) of felrode vaatgezwelletjes (angiomen). Ik sta er nog steeds versteld van hoeveel mensen verbaasd zijn als ik ze vertel dat ik deze plekjes binnen een paar seconden vrijwel pijnloos definitief kan verwijderen.

Wratten: helaas hebben veel patiënten een nare herinnering betreft het laten verwijderen van wratten. Een grote stikstoffels met een enorme wattenstaafje die ook het gezonde weefsel pijnlijk aantast. Soms met littekens tot gevolg.

CryoPen: Uit deze pen komt een superdun straaltje -89 graden. We raken de gezonde huid niet. In de te verwijderen plek zitten vrijwel geen zenuwen dus voel je er soms zelfs helemaal niets van. Na enige tijd valt de plek er vanzelf af. Soms is nabehandeling nodig. Bij grote letsels, vooral grote wratten komt dat vaker voor.

Huidpraktijk Rosenberg Skin Clinic in Blaricum rekent voor de eerste plek de prijs die gangbaar gehanteerd wordt door alle huid zorgverleners. De tweede en alle plekken daarna kunnen met grote korting worden weggehaald.

Tijdens de CryoPen huid-check is er ook gelegenheid om vragen te stellen over andere huid-wensen of klachten. Nieuwe oneffenheden kunnen worden voorkomen door regelmatig de huid te laten exfoliercen met Glycolzuur. Elke dermatoloog is het er over eens dat is zo'n beetje het beste is wat je voor je huid kunt doen. Rare cellen die omhoog piepen op de huid worden direct in de basis verwijderd. In de meeste gevallen ook huidkanker. Wel altijd extra hoge zon-bescherming gebruiken maar wij adviseren sowieso altijd factor 50 te gebruiken in de zon.

Bel voor een afspraak 035-523 93 97 of WhatsApp 0653 27 60 70

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page