top of page

Puistenbar in Blaricum zuivert jouw huid


Naast de komst van de waxbar is er nu de puistenbar en wel in 't hartje van 't Gooi. Dus voor iedereen goed bereikbaar letterlijk en figuurlijk want niet verzekerde jeugd en studenten krijgen een vergoeding uit het jongerenfonds "voel je beter in je vel". De puistenbar helpt jou van je puistjes af te komen. Door middel van een bijzonder effectieve behandeling en ook met tips en adviezen voor thuis en een speciale huidverzorging van het merk Rosenberg Skin Clinic die speciaal afgestemd is op jouw huid. Woon je ver weg? Probeer dan toch een keer te komen. De puistenbar is ook in de avond geopend op afspraak. Of plan je afspraak op zaterdag en combineer je behandeling met een leuke dag in 't Gooi. Op LarensChoice.com kun je alvast een kijkje nemen wat je in 't Gooi allemaal kunt doen.

Wat kost een behandeling? 37,50 voor aanvullend verzekerden en 29,50 voor niet (aanvullend) verzekerden. Ben je verzekert voor de orthodontist dan ook bijna altijd voor de Acne Specialist!

Wat wordt er gedaan? Er wordt gekeken naar de oorzaak. De oorzaak is bijna altijd een hormoonkwestie maar kunnen we een beetje helpen met voeding, leefgewoonte en thuisverzorging. Tijdens de behandeling wordt de huid gezuiverd door middel van een dieptereiniging. Er worden meerdere mee-eters, en eventuele pustels en/of gerstekorrels verwijderd. Daarna krijg je innovatieve DPT lamp die de Propioni Acne bacteri opruimt. Deze bacteri is de veroorzaker van Acne. Deze bacterie eet van je talgklierwand en kan deze zelfs helemaal stuk maken zodat pus in de diepte onder de huid gaat lopen en ernstige littekens kan veroorzaken.

Wanneer is een bezoek aan de puistenbar nodig? Natuurlijk bepaal jij dat zelf maar wacht er niet te lang mee. Je kunt beter komen als je maar 1 mee-eter hebt en wat grove poriën. je huid zal na de dieptereiniging schitterend stralen en voorlopig geen last krijgen.

Wat doen die hormonen dan met je huid? De hormonen testosteron is meestal in de pubertijd niet helemaal in balans. Dit hormoon maakt de bovenste huidlaag te dik en verdikt ook je talg. Talg kan dus niet zijn uitweg vinden en verstopt de talgklier. De Propioni Acne Bacteri slaat toe en er vinden ontsteking plaats. De kenmerken van een ontsteking: roodheid, zwelling en meestal ook warmte.

Wat gebeurt er als je zelf gaat knijpen? De Propioni Acne Bacteri zal zich gaan verspreiden. Tevens loop je het risico dat het pus zich niet aan de buitenwereld laat zien maar aan de onderkant van jouw talgklier zijn uitweg kiest. Een infiltraat ten gevolge. Een pijnlijke dikke bobbel zonder witte kop. Uiteindelijk kun je er zelf niet lekker door voelen en echt ziek worden!

Maak nu zelf een afspraak digitaal of WhatsApp 0653 276 070. Een avond of weekend afspraak kan alleen via WhatsApp of bel 035-523 93 97 www.youtube.com/jacquelinerosenberg

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page