top of page

Plexr versus dermapen


Plexr versus dermapen,

Beide behandelingen beogen als resultaat huidverbetering. Vooral huidverstrakking en rimpelvermindering. Het principe kent gelijkenis. Je maakt in de huid wondjes om de huid na de behandeling collageen aan te laten maken.

Dit Blog schrijf ik omdat ik verschillende negatieve verhalen heb gehoord over de Plexr. Ik ging op onderzoek uit want wij zijn dermate specialist en niet thuis in de pleur behandelingen. Naast dat we veel verhalen hebben gehoord in de wandelgangen van de praktijk heb ik ook een oproep geplaatst waar ik vraag om ervaringen. Tot nu toe heb ik nog geen positieve geluiden gehoord. Wil jij ook iets kwijt? Of heb je vragen?

WhatsApp op 0653 27 60 70.

Ervaringen plexr behandeling

Als ik de ervaringen samenvat dan zagen de clienten geen verschil of zelfs hadden sommigen meer verslapping waargenomen na de behandeling. Dit was bij een totale natuurlijke facelift als bij de soft surgery ooglidcorrectie. Het grootste nadeel was de lange hersteltijd, zelfs tot 6 maanden met donkere plekken.

Een client had zelfs een diep litteken opgelopen dat wij nu behandelen om de deuk weer op te vullen.

Al met al kom ik tot de conclusie dat de dermapen (microneedling) een veiliger en voordeligere behandelmethode is met een korte hersteltijd.

Een overzicht van de vergelijking van dermate versus laser vind je op http://dermapen.com/dermapen-vs-cosmetic-laser-treatments/

Dit Blog zal de komende tijd aangevuld worden met meer informatie, ervaringen, & video's.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page