top of page

Succesvol onderzoek naar huidverbetering


In 2008 ontstond er een bijzondere gedachte. Als huiddeskundige had ik de keuze uit alle luxe merken te kiezen wat ik voor mezelf wilde gebruiken. Na een klinische studie kwam ik erachter dat ik niet alleen stond in de behoefte naar een goed product die echt wat doet. Betalen we niet meestal voor de mooie pot, marketing of reclamecampagne? Ik besloot met al mijn kennis over de best werkzame stoffen een nieuw merk op te zetten met hulp van de beste kennis gevat in wetenschappelijke rapporten op het gebied van huidverbetering, anti-aging, acne, pigmentstoringen, eczeem en rosacea.

Al snel kwam ik tot de ontdekking dat heel veel problemen juist veroorzaakt worden door cosmetica. Revlon ze ooit " wij verkopen geen cosmetica maar hoop” Rosenberg zegt:" wij verkopen geen cosmetica maar huidverbetering"

-Ik ontdekte 2 bijzonder werkende stoffen; Glycolzuur en Hyaluronzuur.

-Een wetenschappelijke uitkomst was gestoeld op de gedachte dat als je de huid heel gezond maakt deze ook zelf problemen kan oplossen.

-Een dag en nachtcrème is ooit bedacht om 2 crèmes te kunnen verkopen

Bij de ontwikkeling zei een zakenvriend tegen mij dat een nieuw merk lanceren alleen kan met 1 miljoen euro. Dit klonk voor mij als nep in de oren. Want goed is goed, ik wilde groei door reviews en mond tot mondreclame. Ik realiseerde mij wel dat dit langer duurt maar dan heb je een echt waardevol product in handen.

Nu 10 jaar later is Rosenberg Skin Clinic een sterk merk. Mooie reviews en gebruikers waar ik persoonlijke berichten van krijg hoe blij ze zijn met hun "nieuwe" huid.

In Japan lopen ze voorop met de ontwikkeling op huidgebied. Wij zijn benaderd door de grootste importeur en leverancier aan artsen om onze methode aan hen te leren en producten te leveren.

Ondanks het succes waar we blij mee zijn gaan we door om de beste stoffen toe te passen om op een natuurlijke gezonde wijze huidverbetering toe te passen. In ons onderzoeks-LAB en huidpraktijk in Blaricum doen we de ontwikkeling. Het Magazine de LINDA heeft ons merk ook inmiddels ontdekt en publiceert 6 juni 2018 hierover. Wij gaan door en openen dit jaar een verkoop en behandelpunt in verschillende grote steden. Wij vinden het belangrijk een persoonlijk contact te hebben met onze klanten. WhatsApp gerust op 0652 27 60 70.

Geef je op voor de nieuwsbrief en ontmoet mij een keer persoonlijk op een van onze events op exclusieve verkoop en behandel locaties. Wil je meer tips kijk dan naar www.youtube.com/jacquelinerosenberg

Groetjes, Jacqueline Rosenberg

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page