"Beestjes op je huid" de wereld van de micro biologie geeft antwoord op Acne, Eczeem en Ro


Een nieuwe kijk op huidverzorging: Vrijwel elk huidprobleem wordt opgelost als je nieuwe gezonde cellen maakt! Celvernieuwing is de doorbraak in Huidverbetering. Of je nu een droge of vette huid hebt, acne of rimpels! Celvernieuwing zorgt voor een nieuwe huid, weg met dode huidcellen die de huid verstoppen, vaal maken en waardoor

producten niet in de huid kunnen dringen. Tevens heeft Rosenberg gezonde BIO actieve werkstoffen toegevoegd tegen eczeem, rosacea en acne.

Waarom voor iedere huidwens een ander potje? Waarom niet al het mooie in 1 product! Lees hier alles over in het Blog over "beestjes op je huid" de wereld van de microbiologie.

Hieronder tref je een uitleg aan over de Propioni Acnes Bacteri en de Demodex Mijt.

Rosenberg Skin Clinic is er voorstander van al het goede voor de huid in de huidverzorging te doen. Natuurlijke BIO actieve stoffen die de beestjes niet fijn vinden. Om zodoende de huid microscopisch schoon te krijgen, vrij van jeuk, irritatie, eczeem, rosacea en acne (Propioni Acnes bacteri)

Wat is de Propioni Acnes Bacteri? Deze bacterie draagt iedereen met zich mee. De Propioni Acnes Bacteri leeft van zuur in het talg en tast de cellen aan van de talgklier omdat hij een schadelijk enzym uitscheidt. Hierdoor ontstaan ontstekingen waardoor nog andere bacterien hun kans zien zoals de Staphylococcus epidermidis en Staphylococcus aureus bacteri.Er zijn middelen die de Staphylococcus aureus bacteri aanvalt. Rosenberg is voorstander om in basis de Propioni Acnes Bacteri aan te pakken. Deze bacterie draagt niet voor niets de naam Acnes in zich. Het is de veroorzaker van Acne. Andere bacterien vooral de Staphylococcus aureus bacteri wordt ook door de anti septische werking van de BIO actieve werkstoffen van Rosenberg Skin Clinic onschadelijk gemaakt.

Wat is Demodex brevis?

Laatst beoordeeld ma 27 november 2017 door Jayne Leonard beoordeeld door Cynthia Cobb, APRN

Demodex brevis vs. Demodex folliculorum Symptomen Oorzaken Diagnose Behandeling.

Demodex brevis is een type mijt dat leeft in de olieklieren van menselijke haarzakjes. Het is nauw verwant aan Demodex folliculorum, een ander type mijt. Collectief worden D. brevis en D. folliculorum aangeduid als Demodex.

In sommige onderzoeken zijn Demodex-mijten gevonden in 10 procent van de huidbiopten en 12 procent van de haarzakjes. Andere monsters onthulden tenminste één soort Demodex bij alle geteste volwassenen.

De mijten zijn microscopisch, wat betekent dat ze niet zichtbaar zijn voor het blote oog. Hoewel de meeste mensen met D. brevis niet eens weten dat ze deze mijten meeslepen, kunnen mensen die grote plagen huisvesten symptomen ervaren.

Blijf lezen om de symptomen van Demodex brevis te ontdekken en de behandelingsopties die beschikbaar zijn om deze mijten te behandelen.

Demodex brevis vs. Demodex folliculorum

Demodex brevis-mijt onder de microscoop.

Demodex brevis is een soort microscopische mijt die leeft in haarzakjes.

D. folliculorum woont ook in de follikels. In tegenstelling tot D. brevis, is het meestal te vinden op het gezicht en rond de oogleden en wimpers. Het voedt zich met huidcellen, terwijl D. brevis zich voedt met olie die talg wordt genoemd in de oliekliercellen.

D. folliculorum is anders dan andere mijtmijten omdat het het aantal huidcellen in de haarzakjes kan verhogen. Dit kan mensen het uiterlijk van een schilferige huid geven.

De gemiddelde D. folliculorummijt is 0,3 tot 0,4 millimeter (mm) lang, terwijl de D. brevis de helft van die grootte heeft, bij 0,15 tot 0,2 mm.

symptomen

De meeste mensen met Demodex brevis zijn alleen drager van de mijten - ze ontwikkelen geen symptomen.