top of page

Tips hoe je kraaienpootjes kunt voorkomen


De huid rond de ogen is wat dunner, hierdoor zullen de eerste tekenen van huidveroudering hier als eerste zichtbaar zijn. Elastine, collageen en fibroblasten verliezen hun veerkracht en de sterke vezels nemen af.


Fibroblasten zijn de bouwvakkers voor het stevig houden van de huid. De grootste functie is het aanmaken van collageen in de huid. Ook spelen fibroblasten een grote rol bij wondgenezing, de aanmaak van elastine vezels en andere vezels voor de huid. Dit houdt je huid stevig en rekbaar.


Hyaluronzuur komt ook van nature voor in de huid. Deze heeft de eigenschap vocht aan zich te binden waardoor de huid er mooi vol en fris gehydrateerd uitziet. Hyaluronzuur is ook verkrijgbaar een potje van het merk Rosenberg Skin Clinic, o.a. bij BOLcom maar ook rechtstreeks bij de maker. Hyaluronzuur is er in grote en kleine moleculen. De grote moleculen blijven aan de oppervlakte van de huid. Hierdoor blaast de huid een beetje op, een echte hydratatieboost. De kleine moleculen kunnen tot in de diepere huidlagen binnen dringen en huidveroudering van binnenuit repareren.


Het zelf maken van Elastine, collageen en fibroblasten kan worden verkregen door te rollen met de microneedling huidroller. Dit is een pijnloze manier om de huid extra te stimuleren tot huidversteviging. Hier zie je ook een foto van Daphne Deckers die er enthousiast over vertelde toen de roller net uitkwam (Bron; RTL Boulevard)

De huid vormt een boost van collageen wat resulteert in een frisse stevige huid die bijzonder mooi van teint is en fijne poriën heeft.


Een extra voordeel; normaal dringt slechts 0,3% van de werkstoffen in crèmes in de huid. Met de Rosenberg Skinroller 60%. Jouw crème werkt dus 200 keer krachtiger.


Deze 2 beauty needs zijn onmisbaar in de strijd tegen kraaienpootjes en andere rimpels en huidverslapping. De Rosenberg Skin Roller mag gebruikt worden over het hele lichaam en is geschikt voor thuisgebruik.


Heb je vragen? Maak dan gebruik van de gratis WhatsApp service op 0653276070

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page